Noi detalii bombă ies la iveală în cel mai tare trio din showbizul românesc format din Gabi Bădălău, Claudia Pătrășcanu și Bianca Drăgușanu. Astăzi vă prezentăm o înregistare bombă cu Gabi Bădălău, în timp ce o jignește și o umilește pe Bianca Drăgușanu, în condițiile în care diva a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui. Iată cum o descrie afaceristul pe focoasa blondină.

În timp ce Bianca Drăgușanu are doar cuvinte de laudă la adresa lui Gabi Bădălău, nu același lucru îl putem spune și despre celebrul afacerist.

Recent, Bianca Drăgușanu a oferit un interviu, în care spunea că Gabi Bădălău este un gentleman și îl descria ca fiind un om minunat, pe care orice femeie și l-ar dori în viața sa. Iată, însă, că în timp ce focoasa blondină îl tratează cu respect pe puiul de milionar, nu la fel se întâmplă și în cazul său.
Pe respectiva înregistrare, Claudia Pătrășcanu îl întreabă pe Gabi Bădălău de ce nu le-a spus copiilor cine este aceasta, dacă este iubita lui și, mai mult de atât, artista îi reproșează acestuia că i-a permis Biancăi Drăgușanu să spună că micuții lor sunt ”niște săraci”.

”De ce îi permiți atât de multe lucruri, să-ți facă copiii săraci? Cum, măi Gabi, că un bărbat…”, spune Claudia Pătrășcanu.

Reacția lui Gabi Bădălău este una de-a dreptul uluitoare, acesta începând să o jignească și să o umilească pe blondină.

‘E o psihopată și o nebună”, este reacția uluitoare a lui Gabi Bădălău.

”Tu te-ai afișat cu ea și acum o faci psihopată și nebună?”, a adăugat Claudia Pătrășcanu.