Pasivitatea organelor de Poliție sau implicarea lor în acțiuni contrar legilor în vigoare aduc același rezultat. În ultima vreme se observă tot mai multe cazuri în care ofițeri ai legii sunt implicați în evenimente din urma cărora au de suferit în mod direct sau indirect, oameni de rând. Pe adresa redacției www.atacpersoana.ro a fost trimis un clip în care puteți vedea ce înseamnă pasivitatea organelor de Poliție.

video exclusiv ATAC

Soția unui interlop amenință cu moartea o întreagă familie. Poliția nu a mișcat niciun deget.

O femeie se observă cum intră într-un imobil și începe să amenințe în stânga și în dreapta. În casa respective sunt prezenți copii și două feemei din câte se poate vedea pe filmare. Femeia atacatoare aruncă cu vorbe dure asupra celor prezenți în casă și care par fără ajutor. “Te omor! Îți dau foc la casă! Te omor!”, se aude din voceea femeii care intră ilegal în casă. Tânăra amenințată pare neajutorată și terifiată de cele întâmplate, schițând doar gesture de apărare. Copiii din casă fug unde apucă sub țipetele și amenințările morbide ale femeii. Explicația pentru șocul celor atacați în propia casă este unul destul de comun în zilele noastre. Femeia este soția unui temut interlor din Călărași, pe numele său de stradă, Americanu’, cunoscut drept un traficant în zonă. Astfel se poate înțelege frica celor agresați chiar în casa lor și lipsa lor de răspuns. Tupeul de care dă dovadă în imagini, soția interlopului se explică foarte ușor, din moment ce afacerile celui numit Americanu’ se bucură chiar de protecția organelor de Poliție. Se pare că protectorul interlopului este la nivel înalt, fiind vorba de Adjunctul șefului Inspectoratului Poliției Călărași, Costel Chirică. Abuzurile Poliției, abuzurile interlopilor cu protecția organelor de stat, toate au aceleași victime, oameni de rând.

ABUZURI. Oamenii mor de mâna celor care trebuie să-i protejeze.

În ultima perioadă au fost astfel de cazuri, mediatizate, ce-i drept, dar câte ar fi de fapt cu tot cu cele care nu ajung în fața opiniei publice?! Ne amintim de cei doi tineri din Capitală care au decedat subit și în condiții suspecte după ce acuzaseră o serie de polițiști, de nuemeroase abuzuri și torturi. Ceva mai curând am descoperit drama de la Pitești. Unde polițiști și jandarmi au omorât un om doar pentru că și-a permis să vorbească în public.

Video exclusiv