Tragedie petrecută în această dimineață, în județul Caraș-Severin. Fostul primar din Bocșa, Emanuel Dănilă, a fost găsit împușcat în cap, în propria locuință.
Apeul la numărul de urgență 112 a fost dat în urmă cu aproximativ 40 de minute de soția fostului primar, respectiv în jurul orei 9:00. Ea a anuțat că l-a găsit pe acesta într-o încăpere din pensiunea familiei, împușcat în cap. Medicii sosiți de urgență la fața locului nu au mai putut să îi salveze viața, astfel că au fost nevoiți să constate decesul. Prima ipoteză este că barbatul s-ar fi împușcat în cap cu arma de vânătoare din dotare. Ancheta începută va lămuri însă cum a survenit decesul.

Tragedie! Un primar a fost găsit împușcat în cap.

Emanuel Dănilă a fost ales primar la alegerile locale din toamna anului trecut. Ulterior, au aparut ceva probleme de sănătate, existand chiar suspiciunea că acesta s-ar fi recuperat mai greu după infectarea cu Covid-19, fapt ce i-ar fi provocat o depresie. De altfel, Dănilă a decis să demisioneze din funcție în urmă cu o lună.

Fostul ministru de Interne, Marcel Vela, senator din partea județului Caraș-Severin, a oferit și el o reacție la acest tragic incident, spunând că lucrurile s-ar fi petrecut, într-adevăr, pe fondul unei depresii post-Covid.