Marcel Pavel a pierdut 40.000 de euro. Considerat una dintre vocile de aur ale României, Marcel Pavel (62 de ani) are mari probleme în pandemie. A fost la un pas de moarte anul trecut, când a fost infectat cu Covid, iar acum a ajuns la fundul sacului cu banii în lipsa concertelor.
Marcel Pavel are de întreținut opt persoane și nu știe cum se va mai descurca în situația actuală. Problemele cu banii au început pentru artist încă din 2008, când pierdut nu mai puțin de 40.000 de euro din cauza unei afeceri păguboase. De atunci, solistul nu-și mai revine la capitolul finanțe. „Am făcut o imprudență prin 2008. Am investit aiurea banii în niște terenuri și de atunci nu-mi mai revin cu banii. Trebuie să întrețin opt persoane și în pandemia asta e foarte greu. Am ajuns la fundul sacului! Dacă eram în altă țară, probabil eram milionar și aveam și avion la scară!”, a declarat Marcel Pavel, la „Xtra Night Show”. În pandemie, Marcel Pavel a ținut-o din necaz în necaz. Când s-a îmbolnăvit de Covid, în iunie anul trecut, artistul a fost pus la colț de coronasceptici, care l-au acuzat că s-a prefăcut și că ar fi luat bani ca să spună că a fost infectat cu noul coronavirus.

Marcel Pavel: “Am fost linșat când eram aproape să mor!”

Marcel Pavel este pur și simplu revoltat de această situație, capul răutăților în acest scandal fiind chiar “prietenul” său Cozmin Gușă, pe care intenționează să-l dea in judecată! ”Cozmin Gușă m-a sunat când eram deja în spital. Am stat chiar lângă salonul care a ars mai târziu în incendiul de la Matei Balș. Doctora era fosta mea colegă de bancă. Stătea ore în plus cu mine să mă vegheze la spital. Am fost linșat de media din cauza lui Cozmin Gușă, care m-a pus să cânt atunci într-o intervenție telefonică de la spital. Eu am vrut să încurajez lumea, iar ei au perceput că mă prefac. A fost singurul căruia i-am spus, pentru că mi-era rău și i-am trimis chiar poză când expectoram sânge. Am fost linșat în timp ce eram aproape să mor. Am făcut 70 de anticoagulante, trei antibiotice intravenos.
Apoi s-a dus în emisiune la Denise Rifai și a zis că încă suntem prieteni, asta după ce a avut tupeul să susțină că aș fi semnat contract ca să mă îmbolnăvesc. O să-l dau în judecată! S-a spus că am luat 100.000 de euro. Am luat virusul de la «Te cunosc de undeva», se pare că de la Ozana Barabancea. DSP-ul a făcut atunci anchetă mare. Culmea, după două săptămâni apare și Esca că are Covid și s-au luat și de ea!”
, a mai precizat Marcel Pavel.

Acum artistul așteaptă să se vaccineze. „Mă vaccinez după Paște, am avut anticorpi. Am teamă de reacții adverse, sunt predispus la tromboze de atunci, de la tratament. Am 62 de ani totuși!”, a mai spus solistul.