Supărare mare în familia Hrebenciuc. Membru marcant al clasei politice de tranziție, între perioada comunistă și perioada de devalizare a țării de după anii ’90,  Viorel Hrebenciuc își permite luxul de a se comporta ca un milionar pensionat, prin cele mai high-class locuri ale Capitalei. Nici seria de dosare penale din ultimii 15 ani nu l-au oprit, nici măcar o condamnare de doi ani cu executare în dosarul de licență al televiziunii GIGA TV, sau o lună petrecută în arest pentru retrocedarea cu cântec a nici mai mult, nici mai puțin, decât a unor hectare bune de păduri. Sistemul românesc continua să își premieze cu dulcea libertate oamenii de seamă ai societății, oameni politici sau ex-politici implicați în diferite manevre cel puțin GRI, retrași în umbra, cum este cazul și lui Viorel Hrebenciuc.  

Supărare mare! Hrebenciuc s-a destănuit în fața unui prieten

Astfel, paparazii www.atacpersoana.ro au ajuns să-l surprindă accidental pe fostul deputat PSD, când se bucura de vremea de primăvară, unde altundeva, în cartierul Primăverii. Hrebenciuc senior sorbea tacticos dintr-un pahar sănătos de “ceai” scoțian, aromatizat cu un trabuc fin. La socializarea de primăvară, Viorel Hrebenciuc a avut un personaj tânăr alături, care din respect sau alt motiv, mai mult a ascultat la ce a avut de spus dinozaurulul politicii românești. Pe lângă actualitate, politică, scandalul din guvernare, Hrebenciuc a trecut pe ordinea de zi și un subiect de suflet în discuția cu partenerul său. Pufăind acid din trabuc și udându-și apoi papilele cu licoarea fină, Hrebenciuc și-a început destăinuirea în fața amicului.

Mâhnire mare în familia Hrebenciuc:”Uite domne ce trăiesc! ”

Subiectul delicat: Cum poate să stea fii-miu cu Dana Budeanu?! De înțeles, din moment ce vă amintiți cum paparazzi www.atacpersoana.ro v-au anunțat în EXCLUSIVITATE de modul în care cei doi se întâlnesc sau cum creatoarea de stil s-a dus peste seniorul Hrebenciuc și soția lui Andrei Hrebenciuc, ca să-și ia amantul acasă. De înțeles supărarea “bătrânului” Hrebenciuc, o asemenea pacoste să pice pe familia sa. Cum era de așteptat, Viorel Hrebenciuc a susținut mai mult un monolog în fața partenerului de discuții. Din respect să nu supere cu vreo remarcă cel mai probabil, colegul de masă al ex-politicianului a ales să asculte mai mult. Pe senior nu l-a deranjat acest lucru, pe semen că avea nevoie să se descarce la cineva de drama pe care o trăiește în familie. Se pare că între capul familiei Hrebenciuc și Dana Budeanu nu ar fi loc de înțelegere și tensiuni fără îndoială. “Uite, domne ce trăiesc, ce trec, fii-miu trăiește cu Dana Budeanu, îmi e greu să înțeleg cum s-a ajuns aici”, a fost auzit Viorel Hrebenciuc vorbind despre relația lui Andrei Hrebenciuc cu Dana Budeanu. Se pare că supărarea seniorului vine, nu doar că stilista i-a spart casa fiului său, ci și de ce Dana Budeanu nu își asumă relația cu Andrei. Seniorul nu înțelege natura acestei legături dubioase pentru el și caută să afle răspunsuri, din moment ce fiul său nu prea îi acordă atenție pe acest subiect.  Este de urmărit cum vor evolua lucrurile în familia Hrebenciuc și dacă tatăl va avea un cuvând de spus sau nu are cum să se bage între povestea care durează deocamdată între Andrei și Dana Budeanu.

Cine deține informații despre acest subiect sau orice fel de informații care pot deveni o știre, ne poate trimite un mail pe adresa redacției contact@atacpersoana.ro