Pepe lămureşte lucrurile, după ce fanii au început să se întrebe dacă între el și colega lui de la emisiunea ”Te cunosc de undeva” a început o poveste de dragoste. Cântărețul a dat cărțile pe față în urma imaginilor în care a apărut în tandrețuri cu artista, la ceva timp după ce și-a anunțat divorțul de mama fiicelor lui, Raluca Pastramă.

După ce a divorțat, Pepe recunoaște că îi place de o altă femeie.

Deși a cunoscut succesul pe plan profesional, Pepe nu se poate lăuda că a avut noroc în dragoste. Mai întâi i-a fost frântă inima de către Oana Zăvoranu, după care, în urmă cu câteva luni, a anunțat că mariajul lui cu Raluca Pastramă, cu care are două fetițe, a ajuns la final. Acum, însă, artistul le-a dat fanilor săi motive să creadă că se află la începutul unei povești de dragoste cu Raluka. În ultima vreme, cei doi au fost surprinși în tandrețuri.
În culisele emisiunii ”Te cunosc de undeva” de la Antena 1, Pepe s-a apropiat de Raluka de parcă i-ar fi iubit. Cântărețul a întrebat-o ”Ce faci, viața mea?”, a privit-o tandru și chiar a sărutat-o pe cap, în timp ce ea era așezată pe un scaun, la machiaj. Nici artista nu s-a lăsat mai prejos și le-a dat de gândit fanilor cu reacția ei. ”Bine, viața mea!”, i-a răspuns ea, întinzând mâinile către el, într-un gest de afecțiune.

/

După ce a divorțat, Pepe vorbește despre relația sa cu Raluka

Acum, Pepe s-a hotărât să dea cărțile pe față referitor la întreaga poveste. Cântărețul nu s-a sfiit să spună exact ce se petrece între el și frumoasa artistă, la câteva luni de când a anunțat pe internet că mariajul lui a luat sfârșit. Și de data aceasta, artistul a apelat tot la internet ca să explice lucrurile și a dezvăluit totul într-un vlog pe YouTube.
Am o relație foarte mișto cu Raluka, suntem colegi ne știm foarte bine. O plac, mă place, de câte ori ne vedem ne luăm în brațe, ne pupăm, suntem ok.”, a spus Pepe pe YouTube.