”Când face Delia un copil?”, este întrebarea care stă pe buzele tuturor. Sătulă de zvonuri și speculații, jurata X Factor a vorbit despre motivul pentru care nu se simte pregătită pentru a deveni mamă. Soția lui Răzvan Munteanu, mai sinceră ca niciodată, pune stop gurilor rele.

Motivul pentru care Delia nu vrea să devină mamă

Pe lângă faptul că se bucură de statutul de una dintre cele mai bune voci din România, de mai bine de câțiva ani, Delia nu scapă de cea mai controversată întrebare. ”Când face artista un copil? Când devine Delia mămică?”, sunt nelămuririle care apar întotdeauna pe buzele fanilor. Sătulă până peste măsură de întrebări, zvonuri și speculații vis-a-vis de acest aspect, soția lui Răzvan Munteanu dă cărțile pe față.
Jurata celebrului show muzical de pe Antena 1 susține că gena familiei a fost dusă mai departe de către sora sa, Oana, care are doi copii. Blondina se topește de dragul nepoților ei, însă este de părere că este o mare ”doză de egosim” să aduci un copil pe lume în vremurile cu care ne confrutăm. Delia nu-și dorește să facă un copil sub presiunile unora, ci pentru că așa simte.
”Gena familiei a fost dusă mai departe. Şi sunt şi doi. Sunt topită după ei, dar am opţiunea să plec când vreau să plec. Mie mi se pare o doză de egoism şi faptul că aduci un copil în lumea asta. Nu mi-ar plăcea să aduc un copil azi, în lumea în care trăim. Doar pentru plăcerea mea l-aş face. Să zică lumea: «Gata, bă, a făcut copil! A apărut copilul». E o presiune… Deşi sunt obişnuită să discut despre asta, în orice interviu sunt întrebată.”, a declarat Delia.