Șapte din 10 nunți planificate în anul 2020 au fost anulate. Tinerii care vor să întemeieze o familie își pun speranțele în anul 2021, să își poată celebra uniunea alături de familie și prieteni. Speranța s-a născut după declarația actualului Prim Ministru, Florin Cîțu. Premierul a spus că se ia serios în considerare ca după data de 1 iunie să se poată organiza evenimente de genul nunților, botezurilor, în linii mari, aproape de normalitate.

Dacă vrei să rezervi  o dată anume, în vara 2021, trebuie să te miști rapid

Astfel, cei care și-au păstrat datele evenimentelor au prioritate, dar cei care doresc să pună bazele evenimentelor anulate din 2020, vor fi nevoiți să se grăbească pentru a prinde o locație de top. Pornind de la locații de top din Capitală, www.atacpersoana.ro a încercat să vadă care este statusul pentru a vedea dacă-ți poți antama o dată pentru un salon de nunți în acest sezon, după ce însuși premierul Cîțu a declarat oficial că se întrevede o relaxare a evenimentelor după data de 1 iunie. Am ales unul dintre cele mai cunoscute branduri din domeniu, Simfonia Ballroom. Am sunat din persepctiva unui tânăr gata să-și programeze nunta și am fost întâmpinat de o voce caldă, primitoare. Oamenii de Simfonia Ballroom sunt la curent cu noile informații privind relaxarea evenimentelor de la începutul verii și te ghidează către cea mai bună ofertă pe care ți-o pot acorda. Ideea de bază rămâne: Trebuie să fi hotărât cu data aleasă pentru că de acum înainte, cererile vor fi tot mai multe, asta dacă dorești să îți programezi fericitul eveniment în acest an. Oferta este generoasă, depinde de ce buget dispui și îți poți pune amprenta cu detalii pe care le dorești sau la care ai visat, despre modul în care să arate nunta vieții tale.

/Salon Simfonia Ballroom

Bucătar cu experiență în restaurante premiate cu stele Michelin.

Citind o borșură Simfonia Ballroom, aflăm că poți alege din mai multe saloane și ai la alegere meniuri pe gustul tuturor. Apropo de meniuri, aflăm tot din broșură că la baza preparatelor stă un chef cu mare experiență în restaurantele din Belgia, restaurante premiate cu stele Michelin, anume, chef Mihai Irimia. La o analiză mai amănunțită despre afacerea Simfonia Ballroom, aflăm că brandul de succes este deținut de un tânăr antreprenor, Costin Cepi, în vârstă de 34 de ani. Acesta a pus bazele afacerii cu saloane de nunți high-class în urmă cu 10 ani. Drumul către succes se pare că nu a fost lin într-un domeniu cu reală concurență, dar perseverența acestuia a dat roade într-un final. “Simfonia Ballroom a ajuns în 5 ani de zile să aibă saloanele probabil cu cele mai bune servicii, cea mai bună mâncare, cel mai bun personal. Poate exagerez, dar asta spun clienții și cifrele. Simfonia Ballroom are saloanele cu cele mai bune review-uri de pe facebook  și de pe google, cu cele mai multe și cele mai bune recenzii. Asta ne dă încredere. Deși am intrat cam printre ultimii pe piața saloanelor de evenimente, în scurt timp am ajuns primii. La început, îmi aduc aminte că ne uitam pe site-urile și pe meniurile celorlalți din jurul nostru, dar ne-am dat seama că se poate mai bine si-am început să facem lucrurile pe care nu le vedeam la ceilalți, așa că, în relativ scurt timp, ne-am impus pe piață. Peste 2000 de  nunți, botezuri și alte evenimente organizate în 5 ani”, spunea Costin Cepi, fondator & co-propietar Simfonia Ballroom într-un interviu acordat site-ului newmoney.ro, în urmă cu puțin timp. Astfel, ideea de bază rămâne aceași pentru tinerii care vor să aibă parte de nunta visurilor: Dacă ți-o dorești în acest an, trebuie să te miști rapid pentru a prinde o rezervare în vara 2021. Acționați rapid, vă recomandăm să dați un telefon – 0737 338 899 –  celor de la Simfonia Ballroom, pentru că mai departe, te vor integra în povestea pe care ți-o dorești.