‘Ne-am pomenit cu un premier care își bate joc de munca unei echipe’

Fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, a ieșit cu primul mesaj, după ce a fost demis de la Ministerul Sănătății. Voiculescu a ținut să le mulțumesc tuturor celor care au lucrat alături de el și celor care l-au susținut.

”Mai întâi de toate aș vrea să le mulțumesc celor care duc greul zilele acestea și mă refer la medici, ambulanțieri, asistente etc. Aș vrea să mulțumesc echipei de la Ministerul Sănătății, echipă care a rămas parțial în Minister. Aș vrea să le mulțumesc tuturor celor care mi-au scris zilele acestea și echipei USR-PLUS. Aș vrea să îi mulțumesc în mod deosebit doamnei Andreea Moldovan, un om și un profesionist impecabil”, a spus Vlad Voiculescu.

Vlad Voiculescu, ATAC virulent la adresa lui Florin Cîțu: ‘Ne-am pomenit cu un premier care își bate joc de munca unei echipe’

„Gestionarea pandemiei, asa cum s-a petrecut in ultimele luni, a avut parte de cateva episoade pe care publicul le-a realizat mai putin: premierul Romaniei discutand aproape niciodata cu MS, premierul lansand targeturi, tinte, fara sa discute cu nimeni, premierul Romaniei transformandu-se in primul epidemiolog al tarii, vorbind despre lucruri pe care nu le cunoastea, pe care nu le-a discutat cu expertii. (…) Fiecare accident din sistemul sanitar a fost manipulat, folosit politic de catre opozitie. Sigur, este firesc. Ce este nefiresc e ca parteneri de coalitie sa foloseasca accidente sau moduri mai putin perfecte de a aborda o situatie precum cele de la Foisor, respectiv de la Babes, lucruri care nu tineau de Ministerul Sanatatii. Spun ca responsabilitatea clara pentru evacuarea de la Foisor era in sarcina altcuiva. Am lasat lucrurile astea sa treaca, pentru ca m-am gandit ca intr-un guvern de coalitie exista totusi limite. In final, ne-am pomenit cu un premier care isi bate joc de munca unei echipe pe care si-a permis sa o ”ievalueze” exact ca Tudorel Toader acum cativa ani”, a spus Vlad Voiculescu.