O nouă zi, noi detalii scandaloase ies la iveală.

Acuzații grave în direct la TV din partea controversate avocate. Diana Șoșoacă i-a revoltat pe români cu declarațiile acestea incendiare. Ce face fostul senator AUR pe timp de noapte și cum este acuzată că ar fi încălcat regulile din pandemie.

Ce face Diana Șoșoacă noaptea, fără nicio jenă

O nouă zi, noi detalii scandaloase ies la iveală . Controversata avocată a stârnit adevărate valuri de reacții în online, după ce a mărturisit că ea nu completează niciodată vreo declarație pe propria răspundere, atunci când este nevoită să circule pe timp de noapte, prin prisma meseriei sale.

Diana Sosoaca:

,,Eu ma plimb prin Romania in general noaptea, si nu ca sa ma uit pe cer, ci pentru ca ma cheama oamenii, ma duc sa negociez cu primariile, sa restabilesc lucruri, pentru ca sunt singurul senator care face ceva pentru oameni in tara asta. Noaptea se circula foarte bine, nu ma intereseaza nicio declaratie, nu am completat niciodata si nici nu o sa completez.

Va spun ca avocat ca singura entitate care poate restrange drepturi si libertati este Parlamentul, nu Guvernul. Avand in vedere ca nu exista niciun studiu, nu se poate asa ceva. Exista instante care deja au anulat ordine, exista si localitati unde nici masca nu se poarta si foarte bine fac oamenii si nu exista nicio rata de infectare. Aceste cifre sunt facute din pix de catre cei care fac masti si teste PCR si pentru ca tratamentul unui internat Covid costa 50.000 de lei. Restrictiile de circulatie nu se pot lua asa.”, a declarat Diana Șoșoacă .

Cum a început Guvernul să relaxeze restricțiile din pandemie

Diana Sosoaca susține vehement faptul că oficialii de la Guvern au început să cedeze și să relaxeze restricțiile impuse în contextul pandemic, iar acest lucru s-a întâmplat, conform spuselor ei, datorită presiunii pe care fostul lider AUR a exercitat-o asupra autorităților din România.

„Daca vreti sa fim sinceri, toate aceste normalizari ale situatiei mi se datoreaza in primul rand mie. Eu am aratat la Buzau sacii in care se pun mortii nostri. Degeaba spune Vlad Voiculescu ca nu stia, numai eu am facut de anul trecut nenumarate sesizari, s-a ajuns si la cazul Corneliei Catanga. Cum sa nu stie, pai politia se ducea sa vada daca cosciugele sunt inchise pentru ca asa avea ea chef?

,,Iei corpul neinsufletit al doamnei Catanga si il pui in doi saci si il duci direct la groapa?”

Le multumesc si politistilor, si preotilor, si primarilor, care nu au permis aceasta profanare a mortilor. Ieri am mentionat toate aceste aspecte si am adresat 11 intrebari si am intrebat cine raspunde de acesti peste 25.000 de morti profanati. Si cine despagubeste si cum, in plan material, dar mai ales moral, aceste familii? Iei corpul neinsufletit al doamnei Catanga si il pui in doi saci si il duci direct la groapa?

Cum sa faci acest lucru? Recomand celor 25.000 de familii sa faca plangeri penale pentru profanarea decedatilor si actiuni in civil pentru despagubiri. Eu de ceva timp incerc sa negociez cu cati parlamentari pot, insa suntem prea putini pentru a adopta, un proiect de lege pentru despagubirea acestor familii.” , a completat avocata pentru sursa citată.