Elena Udrea


Candidat la prezidențiale, a fost ministru, protejata lui Traian Băsescu, încătușată, urmărită international de către Poliția Română.

Dacă nu v-ați dat deja seama , personajul în cauză este reprezentat de Elena Udrea. Chiar dacă se află în tatonări lejere cu justiția din țară din pricina unor probleme cu finanțarea campaniei electorale din anul 2009 si o condamnare de 8 ani la inchisoare, fosta “blondă de la Cotroceni” se comportă in societate ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Din cafenea în cafenea și din avocat, în avocat

Zilele trecute, Elena Udrea afost văzută în miezul Capitalei, poposind la Doncafe Dorobanți, dar nu oricum.Adusă până în buza cafenelei la bordul unui Mercedes de tip S, pe bancheta dinspate cu șoferul personale la “butoanele” limuzinei luxoase.
Aceasta a stat vreme de câteva zeci de minute cu un avocat langa cafenea semnând câteva acte printre picaturi de discuții oficiale.In acest timp soferul Blondei a aratat un comportament demn de serviciile secrete fiind foarte vigilent(mai putin cu paparazzi atac).De pe langa cafenea în cafenea, acesta pare a fi traseul zilnic al fostei doamne Cocoș.

SORFERUL DIN SERVICIILE SECRETE

Asta pentru că imediat după Dorobanți, șoferul Elenei Udrea și-a ascultat indicațiile șefei și a luat drumul din zona de Nord a Capitalei. Locul de popas, Starbucks, unde Udrea a dat ochii cu un alt avocat , de această dată, ceva mai mult, aproximativ două ore . După ziua istovitoare, din cafea în cafea prin zonele high life-ului bucureștean.Udrea s-a cerut acasă și a ordonat șoferului să o ducă acasă. Nu în Berceni,normal, ci în Paradisul Verde, Corbeanca.

Video exclusiv Paparazzi ATAC

VIDEO EXCLUSIV PAPARAZZI ATAC


Poliţiştii nu au găsit-o pe Elena Udrea la domiciliu pentru a pune în executare mandatul de arestare, conform deciziei Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

Udrea a fost prinsă în Bulgaria. „În urma cooperării dintre structurile specializate din cadrul Ministerului Afacerilor Interne şi autorităţile din Bulgaria, femeia, pe numele căreia este emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, a fost depistată pe teritoriul Bulgariei. În continuare, se desfăşoară activităţi specifice, în vederea predării femeii către autorităţile din România”, transmite IGPR.

Udrea a fost condamnată la 6 ani de închisoare. Decizia aparţine Înaltei Curţi de Casaţie şi este definitivă. Condamnarea este cu executare. 

Udrea a fost condamnată în dosarul Gala Bute. Instanţa a respins constestaţia şi a menţinut sentinţa iniţială de 6 ani închisoare cu executare.


Ce am înțeles noi din programul Elenei Udrea?

1. Avocații au devenit cei mai buni prieteni ai acesteia.
2. Pentru o persoană care nu amai lucrat de peste opt ani, Elena Udrea are o viață de huzur. De la „blondalui Băse”, s-a ajuns la “Udrea barosanca din S”.
Faceți cu mine un exercițiu de imaginație. Tu,care citești, imaginează-ți că vreme de 8 ani nu ai mai avut niciun venit, ceîți poți permite? Cafenele în Dorobanți, avocați peste avocați, șofer allimuzinei Mercedes? Casă în Paradisul Verde, Corbeanca? Interesant, nu? Lucrurile devin cu mult mai interesante. Elena Udrea a dezvoltat cartiere în zone diferiteale Capitalei și atenție, în Cluj.

Vorbim despre orașul cu cel mai piperat preț din zona imobiliarelor. Elena Udrea pare să se descurce foarte bine, asta pentrucei care își făceau griji, oare ce surse de venit mai are fostul ministru,chiar dacă nu mai are nicio sursă de venit, de mai bine de 8 ani, nu a mai lucrat sub nicio formă.

Opt ani, din care aproape doi a stat în luxul din CostaRica, departe de justiția din România, unde era urmărită. Viața din America Centrală nu este chiar ieftină, mai ales pentru un est european urmărit de autorități. Întrebarea este, cât să fieconomisit fosta protejată a lui Băsescu în cariera ei, pentru a se bucura acumde opt ani sabatici și nu oricum. În lux, cu șofer, vilă în zonă superbă,propietăți, putere de investiție într-o societate mâncată de criza pandemiei.
O ironie asupra cetățeanului de rând care trăiește de la o lună, la alta, sau mai nou, de pe o zi, pe alta.

Tu,care citești, imaginează-ți că vreme de 8 ani nu ai mai avut niciun venit, ceîți poți permite?

Concubinul, afaceri cu cântec


Tatăl copilului blondinei, Adrian Alexandrov, nu o duce nici el la rândul lui rău. În ultima vreme a reușit să vândă mai multe propietăți de lux, la prețuri exorbitante.
Culmea, toate propietățile au răsărit dintr-o data și chair înainte ca Elena Udrea să priemască decizia finală în Dosarul pe care îl are pe rol cu campania din 2009.
Conform site-ului Re/Max România, Adrian a reuşit să adune numai proprietăţi de lux. Spre exemplu, vinde o vilă superbă în cartierul Primăverii cu aproape 3,2 milioane de euro, o alta în Floreasca, cu 2,8 milioane de euro. Tot aici găsim o casă cu şapte camere, situată în Corbeanca, judeţul Ilfov, care se dă cu 1,2 milioane de euro, dar şi o bijuterie de vilă, cu şapte dormitoare, la 1,4 milioane de euro. Proprietatea se întinde pe 1.600 mp de teren şi se află în Otopeni.
Totodată, Adrian Alexandrov vinde clădiri de birouri şi oferă spre închiriere numai locaţii pentru oamenii putred de bogaţi. Numai anul trecut, tânărul a tranzacţionat proprietăţi de aproximativ 4 milioane de euro şi s-a mândrit cu realizările sale pe pagina sa de socializare. Întrebat de amici cum a reuşit o astfel de performanţă, iubitul Elenei Udrea a răspuns: ”Cu multă muncă şi răbdare, totul este posibil”.

Numai anul trecut, tânărul a tranzacţionat proprietăţi de aproximativ 4 milioane de euro şi s-a mândrit cu realizările sale pe pagina sa de socializare.