Vice-liderii AUR

Georgel Badiu a fost toată viața milițian. Pensie specială, de la 49 de ani. A făcut dreptul la Academia de Poliție. Acum deputat AUR. Total în conturi – un pic peste 7.000 de EUR când a intrat în Parlament. Sărak, patriot, polițai din ăla cu pensie de aproape 2.000 de EUR pe lună.

Daniel Rusu. Până când a intrat în Parlament avea școala vieții și ceva certificat de mecanic. Fin. Niște cursuri dubioase și o licență imposibilă, luată în 2 ani, între 2016 și 2018, (avea 41 de ani) la o universitate super dubioasă, înfințată de un iordanian cu legături cu Khaled Matar, un băiet suspectat de terorism.
Remarcabil este că, în 2017, universitatea a fost desfințată. A fost șomer până la 27 de ani în CV, iar apoi a ajuns brusc primar de comună, că doar e plin de minuni în partid.
Are doar datorii de 30.000 de EUR și e, evident, un geniu. Conform declarației lui de avere, are 2 case de locuit, una de vacanță (tot în satul unde are casele de locuit) și un vestiar. Suprafețe cumulate de 10.047 metri pătrați – cât 100 de apartamente de 100 de metri pătrați fiecare, ca să priceapă toți susținătorii AUR.
De unde a avut bani domnul primar pentru toate – cel mai probabil are o mină de metale prețioase în curte. Nu e traseist. A trecut doar prin șapte partide PUR, PNL, PDL, USL, ALDE, PSD, AUR. Minte cum respiră, în CV, înainte de a intra în Parlament scrie că a fost managerul a 20 de oameni. Firma a avut maxim 2 angajați. Adică de zece ori mai puțin.