Ana Pandeli

Puțină lume știe ce a însemnat epoca Crailor de Dorobanți. Exemple precum Claudiu Pătrașcu, Plăpcianu sau încă prezentul în lumea mondenă a Capitalei, Codin Maticiuc.
Mașini răcnet, finanțe nelimitate, mese în cluburi de fiță și anturaje cu cele mai dorite femei din România. Vârsta, oboseala sau viața de familie i-a liniștit și în prezent aventurile cu nemiluita sunt doar povești, ce-i drept cu care nu oricine se poate lăuda.

Codin Maticiuc si Pandeli Ana

Codin Maticiuc a fost vârful de lance al unei Generații, Generația Crailor de Dorobanți, mai exact.
Www.AtacPersoană.ro vă prezintă în EXCLUSIVITATE primele poze cu persoana care l-a transformat pe Codin Maticiuc din bărbatul vânător, în familist de casă și devreme acasă.

Mai are un copil dintr-o căsătorie anterioară


Ana Pandeli este numele iubitei lui Codin Maticiuc, femeia alături de care Codin are și un copil. Aceasta a mai fost căsătorită, mariaj din care mai are un copil, pe lângă cel pe care îl are din relația cu Codin.

Interesant este că în viața publică, pe rețelele de socializare, Codin nu are nicio poză cu Ana, un lucru de apreciat într-o lume în care toată lumea își pune pe tavă viața personală pe instagram sau la televiziuni. Scriitorul, actorul și producătorul de filme, mai nou, se afișează doar cu copilul în anumite poze. Nici când este vorba de o vacanță, Codin și Ana nu se postează pentru fanii lor și aleg să-și păstreze imaginile doar pentru albumul personal. Consumatorul de suflete o ține ascunsă pe femeia care i-a dăruit un copil, dar noi am reușit să vă prezentăm imagini nemaivăzute.
Cu ajutorul echipei de paparazzi si a departamentului D.I.A (dep. investigatii ATAC), vă prezentăm în EXCLUSIVITATE primele imagini cu femeia care l-a pus cu botul pe labe, pe ex-Craiul de Dorobanți, Codin Maticiuc.

Galerie Foto

Se ascundea de Codin?

Video Paparazzi ANA PANDELI


Ana Pandeli a fost reperată în zona de Nord a Bucureștiului, lângă celebrele restaurante din Parcul Herăstrău. Într-o zonă retrasă, pe o alee înfundată din parc, Ana Pandeli se afla la volan, cu motorul oprit. Bruneta lui Codin vorbea la telefon și părea destul de prinsă în discuția care a durat, aproximativ o oră. Da, o oră! Iubita scriitorului și-a descărcat bateria la telefon cel mai probabil, în urma unei discuții de lungă durată, în mașină, pe o alee înfundată, într-o zonă mai retrasă. Interesant este că aceasta se afla la aproximativ 500 de metri de casă, unde cel mai probabil o aștepta Codin Maticiuc. De aici, variantele sunt nelimitate, ipotezele la fel, ce ar avea de discutat iubita lui Maticiuc, la 500 de metri de căminul conjugal, pe o alee înfundată, timp de o oră. Dacă ar avea ceva de ascuns, Ana Pandeli ar fi găsit oare chiar cea mai bună soluție, la 500 de metri de casă, să poarte o discuție ferită de ochii lui Maticiuc? Sau cum se spune popor, la vedere este cea mai bună ascunzătoare!