Ghiță mai scapă de un dosar grație Secției Speciale. Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis luni respingerea cererilor de revizuire depuse de Parchetul General în procesele lui Sebastian Ghiţă, în care a fost achitat alături de şefi ai Poliţiei si parchetelor din Prahova şi cazul Romsilva– în care sunt judecaţi foştii deputaţi Viorel Hrebenciuc şi Ioan Adam şi a fost achitat definitiv Tudor Chiuariu.

În octombrie 2020, procurorii din Parchetul General au deschis la Completul de 5 judecători de la Înalta Curte cele două dosare de revizuire, căi extraordinare de atac, după ce fostul procuror-şef al Sectiei pentru Investigarea infracţiunilor din Justiţie (SIIJ), denumită Secţia Specială, Gheorghe Stan, în prezent judecător la Curtea Constituţională, a retras apelurile din dosar.

În dosarul lui Sebastian Ghiţă, toţi inculpaţii au fost achitaţi definitiv.

În iulie 2020, Curtea Constituţională a României a decis că este neconstituţional dreptul SIIJ de a retrage apelurile în dosarele DNA în care sunt judecaţi magistraţi. În dosarul lui Sebastian Ghiţă, toţi inculpaţii au fost achitaţi definitiv.

În dosarul Romsilva, cinci inculpaţi au scăpat definitiv de problemele penale. Printre aceştia se numără fostul ministru al Justiţiei, Tudor Chiuariu şi fostul sef Romsilva, Adam Crăciunescu. Procesul continuă pentru alţi 11 inculpaţi condamnaţi în faza de fond la pedepse între 2 si 3 ani de inchisoare, printre ei fiind foştii deputaţi PSD Viorel Hrebenciuc şi Ioan Adam, Andrei Hrebenciuc sau prinţul Gheorghe Paltin-Sturdza.