Actorul Mugur Mihăescu, care a intruchipat personajul ,,Leana” a răbufnit la adresa românilor care nu ies în stradă să protesteze contra măsurilor anti-restricție. „Chiar mai aveți ce să mâncați? Chiar vă mai convine ce se întâmplă?”, a declarat acesta.

„Lumea nu are joburi, dar stă acasă, nu se luptă pentru joburi. Lumea simte că este greșit ce se întâmplă dar nu face nimic, stă acasă. Pe cine aș mai apăra eu?”, a spus Mugur Mihăescu, la Antena 3.

Eu mă descurc, nu am probleme cu banii…”

„Eu mă descurc, pot să mă angajez la o televiziune, nu am probleme din punct de vedere material. De ce să mă mai lupt eu pentru oamenii ăștia care stau ca melcii acasă?”, a declarat Mihăescu.

„Când este să își ia în propriile mâini destinul, comentează pe Facebook. De ce să mă mai zbat? Pentru cine? Sunt aberații de la un capăt la altul.

Dacă îmi spune un stat din toate astea afectate, din lumea civilizată, în care industriile afectate și oamenii nu și-au primit ajutoarele pentru că au fost împiedicați să își exercite un drept constituțional, dreptul la muncă, eu zic foarte bine.

„N-ați câștigat nimic, melcilor”

Cred că este un moment pentru toți să ne reconsiderăm modul de a gândi cu capul nostru, de a vorbi ceea ce nișe pare corect să vorbim, să reconsiderăm modul în care radem, să reconsiderăm că mai trăim într-o democrație și să ne dăm seama că ne îndreptăm spre ceea ce merităm.

Oamenii ăștia persistă în greșeală.

N-ați câștigat nimic. Ați pierdut un an jumate din viață, melcilor.”, a mai spus actorul din „Vacanța Mare”.

Mugur Mihăescu, atac la adresa deputatului Iulian Bulai: „Să-l demită pe acest individ cu apucături naziste”

Mugur Mihăiescu, interpretul personajelor de comedie „Garcea” și „Leana”, a lansat, la începutul anului, un atac dur la adresa deputatului USR Iulian Bulai, Șeful Comisiei de Cultură din Parlament.