Cristian Tudor Popescu nu vrea să mai audă de Gigi Becali, gazetarul neputând trece peste momentul când a fost amenințat cu moartea de actualul patron al FCSB-ului. Între cei doi nu mai există, clar, cale de împăcare. 

În urmă cu mai mulți ani, Cristian Tudor Popescu și Gigi Becali obișnuiau să discute la telefon, dar legătură dintre ei s-a rupt iremediabil. CTP nu poate trece peste un moment petrecut cum două decenii, când a fost la un pas să fie lovit în cap cu o scrumieră de latifundiarul din Pipera.

Nu mai amintesc episodul în care a vrut să-mi dea cu o scrumieră în cap, în public. Prin 2001 a fost scandalul cu scrumiera, cu amenințări cu moartea și așa mai departe. Ce-a fost s-a dus… Nu mai contează. Acum nu mai avem niciun fel de relație. Eu uit lucrurile astea, dar nu iert! De iertat nu iert, dar uit. Nu pot să țin minte atâtea lucruri urâte, rele, pentru că mi se strică mintea”, a declarat Cristian Tudor Popescu, potrivit GSP.

Cristian Tudor Popescu, amenințat de Gigi Becali. “Mă mai suna să mă avertizeze că nu e bine să mă iau de Sființii Părinți, de Biserică”

Totodată, CTP și-a amintit și cum a refuzat un cadou din partea lui Gigi Becali, după ce, în prealabil, omul de afaceri l-a avertizat că nu este bine să vorbească urât despre preoți.

Gigi Becali mă mai suna acum 15-20 de ani, acum nu avem niciun raport. Nu știu care este legătura cu fotbalul a domnului Becali. Mă mai suna să mă avertizeze că nu e bine să mă iau de Sființii Părinți, de Biserică. ‘Nu e bine, o să te blesteme preoții și blestemul preoțesc nu se șterge’. Bine, ok! A vrut să-mi dăruiască niște cărți, Viețile Sfinților, în trei volume. Am refuzat amabil, politicos”, și-a adus aminte Cristian Tudor Popescu.