Invitat la România TV, duminică 14 martie 2021, Victor Ponta a „deversat tone de acuzații” mincinoase împotriva actualei coaliții guvernamentale. Aflat într-un moment de nostalgie după vremurile când era parlamentar și deținea funcții în statul român, Victor Ponta a spus: „Chiar dacă nu mai sunt parlamentar, tot fac politică”. Bogdan Chirieac a sesizat supărarea și regretul lui Victor Ponta și l-a încurajat spunându-i că: „Sunteți șeful unui partid, aveți aleși locali și tot viitorul înainte”. Din ce se vede, Victor Ponta „a suferit mult” pentru că, nu a realizat pragul cu partidul său PRO-ROMÂNIA.

Ținem să îl informăm pe Victor Ponta că, actuala guvernare este una profesionistă și va rezista 4 ani. Se preconizează că, proiectele pe care le vor realiza și implementa actualii guvernanți vor fi apreciate de români și electoratul le va acorda credit în continuare celor aflați acum la administrarea țării. În aceste condiții, partide precum: PRO-ROMÂNIA, ALDE, AUR,PMP nu vor mai realiza pragul. Concomitent cu aruncarea în derizoriu a partidelor mai sus enunțate, românii vor reuși să facă diferența între o guvernare responsabilă de dreapta și partidele reprezentative ale CIUMEI ROȘII.


PSD-ul va pierde puncte importante pentru că, o economie puternică și sănătoasă ca, rezultantă a guvernării de dreapta va reuși să promoveze programe de protecție socială adevărate.