În urmă cu ani buni, la televiziunea națională rula o emisiune celebră, D’ale lu’ Mitică, prezentată de carismaticul actor, Mitică Popescu. În cadrul emisiunii erau prezentate cazuri efervescente între vecini, mai ales din mediul rural. Succesul emisiunii era dat de românitatea poveștilor, de acțiunile pe care le făceau oamenii împotriva vecinilor sau cunoștințelor, sau chiar a rudelor. Astfel de cazuri încă se mai întâmplă, răutatea unor oameni nu are limită uneori și se dezvoltă pe zi ce trece. Cu riscul de a-și măcina nervii, timpul, gândurile, anumite personaje aleg să poarte războaie, de cele mai multe ori, fără un scop precis.

VIDEO EXCLUSIV


Obligată să-și cumpere confortul casei
Când vedeam aceste povești în satele din România, ne amuzau poveștile. Însă, când vezi că se întâmplă într-una dintre cele mai selecte zone din Ilfov, Voluntari și au ca instigator un cunoscut om de afaceri, lucrurile devin mai serioase. Astfel, povestea începe de când partea vătămată P.D. a achiziționat un apartament într-un centru rezidențial din Voluntari, mai exact, Complexul Rezidential Rovere, al cărui proprietar este Alessio Karkhi.
Apartamentul este situat la parterul clădirii și venea la pachet cu o terasă de 7 metri pătrați. Toate bune și frumoase, până când, noua proprietară a primit un email de la un avocat care reprezenta interesele complexului, unde i se face o ofertă de a achiziționa terenul din fața terasei, la prețul de 500 de euro metrul pătrat, sumă totală fiind de 65.000 euro. Conținutul email-ului nu a fost tocmai unul din Abecedarul vânzărilor. P.D era somată să achiziționeze acel teren (vezi foto) pentru a mai avea acces pe terasă. Au fost și apeluri telefonice în încercările omului de afaceri irakian de a o constrânge pe proprietara apartamentului sa cumepere terenul la pretul impus de el,prin intermediul avocatului său …dar negocierile dintre aceștia au eșuat!


Vazand ca nu se lăsa intimidată, milionarul irakian Rovere nu a stat prea mult pe gînduri, acesta a trecut la fapte, penale! Motivul? Cineva nu s-a supus să-i plătească un teren de 65.000 de euro și pentru acest “mărunțiș”, ce înseamnă 65.000 de euro pentru un milionar? Pentru un milionar de carton poate însemna foarte mult, poate fi motivul pentru care ajungi să faci și infractiuni ca de exemplu: Să-i bați în cuie ferestrele, ușile, căile de acces unui locatar, să-i blochezi terasa cu un gard de plasa, doar pentru că nu s-a supus! După cum puteți observa în imagini, nu doar că i-a blocat accesul dar i-a invadat și spațiul personal, pozitionand gardul pe terasa care apare în acte ca fiind parte din apartament!

În timpul montarii gardurilor abuzive , polițiști din Voluntari au fost sesizați chiar de către paznicul complexului. La apariția echipajelor de poliție, Alessio impreuna muncitorii au fugit din complex abandonand sculele la locul faptei.Trecând la amenințări cu concedierea asupra paznicului, a doua zi, au continuat lucrul nestingheriti si au montat plasele în timp ce în apartament alți lucrători montau bucătăria pentru noul chiriaș care abia semnase contractul de închiriere.Ulterior, vazand de ce este în stare omul de afaceri irakian, chiriașul și-a luat bagajele și a fugit mancand pamantul.
Revenind a doua zi, polițiștii au constatat ce ispravă a făcut milionarul Alessio Karkhi care risca acum șapte ani de închisoare!