Reporterii Atac au luat urma deseurilor depozitate ilegal la ferma lui Ceaușescu (pe terenul proprietatea RA-APPS) si au filmat doua arderi ilegale pe terenurile primăriei Snagov dar și o nouă zona de depozitare de deșeuri de tot felul, amenajata foarte recent, gard în gard cu biserica Schitul Vlasia, pe care Gigi Becali a vrut să renoveze cu ani în urmă!

Terenul fusese donat de vechiul edil iar preotul voia sa faca aici un cimitir!

Cu ajutorul sătenilor am localizat scoala demolata din Ghermanesti, sursa deseurilor în cauză! Surpriza a fost de proporții atunci cand am ajuns la locație! Pe terenul școlii sunt arse cabluri probabil rezultate din demolare!!Nu știm motivul acestui foc dar noi credem ca este vorba de cupru. Fumul este gros și negru iar vantul bate chiar în direcția primăriei, situată la 300 de metri! 

VIDEO EXCLUSIV SNAGOV

Lucrările se realizeaza fara panou informativ așa ca nu știm cine a realizat demolarea, nu știm dacă aceasta firma este autorizata de Ministerul Mediului să transporte deșeuri rezultate din demolari! Imaginile  par a fi surprinse in Sintesti, nu în comuna Snagov, langa primarie!

După o discuție cu inginerul șef, prezent la locatie, rezulta ca n-a existat niciodata panou informativ.Nu ne poate prezenta documente pentru ca toate sunt la birou!

Ne-ndreptam apoi la ferma lui Ceaușescu! Aici observăm un incendiu necontrolat de vegetatie uscata chiar în curtea care pana mai ieri fusese a bisericii dar pe care acum primăria Snagov a revendicat-o! Asta s-a intamplat pentru ca vechiul edil nu a perfecționat în timp util actele de donație cu BOR, conform sătenilor!

Nouă platforma ilegală de gunoi a primăria Snagov este în vecinătatea altor terenuri intravilane iar proprietarii din zonă par destul de revoltați!

Pe final va las sa cititi declarația unui proprietar de teren din zona care se învecinează cu deseurile!

“ Vicele Nichita a pus poarta aici… au pavat drumul cu moloz de la scoala …vedeți?? Bătaie de joc domne??? Pai asta-i drum??? Au început sa aducă și aici gunoaie… au pus poartă…au pus lacat! Nu vedeți ca ard gunoaie aici în curte??

Bataie de joc! Ilegal, totul ilegal!

VA URMA