Groapa ilegala de gunoi a luat nastere de curand cu acordul noului edil Mihai Anghel , viceprimarul Toma Nichita dar si cu complicitatea RAPPS.

Mihai Anghel Primar SNAGOV

Snagov 17.02.2021

GALERIE FOTO

Ora 14:40 reporterii nostri de teren au surprins un tractor cu remorca, incarcat cu deseuri din constructii, ambele inscriptionate “PRIMARIA SNAGOV”, care traversa autostrada A3 si se indrepta spre cea ce satenii numesc: “ ferma abandonata a lui Ceausescu” sau “Ferma Vlasiei”.
Cand soferul tractorului a observat ca este filmat, acesta evita sa intre in curtea in care zac zeci de basculante de moloz deja descarcate! Dupa o scurta conversatie cu paznicul de la ferma, tractorul se indreapta catre capatul drumului pentru a efectua manevra de intoarcere!
Paznicul nedumerit se apropie de masina colegilor nostri si ne roaga sa deschidem geamul! Apoi urmeaza acest dialog:

“Reporter: Buna ziua! Ce se intampla aici??? Avem o groapa noua de gunoi in Snagov???

Paznic: Aaa, nuuu! Primaria a hotarat sa aduca aici molozul de la scoala demolata! Cica e doar o chestiune temporara…dar stiti cum e la noi!

Reporter: Si primarul, politia stie???

Paznic: Pai cu acordul lor domne’ se depoziteaza aici … si cu al RAPPs-ului, conducerea… nu stiu eu!
Domnul Toma, viceprimarul a fost aici si a vazut … stie toata primaria… si primarul!

Reporter: Si de ce tractorul de la primarie nu mai descarca? Vad ca s -a dus in capat sa intoarca!

Paznic: Pai astia nu aduc moloz de la scoala … astia aduc moloz de la o casa privata care s-a demolat….

Reporter: Pai cum asa??? Cu masinile primariei???

Paznic: Ei stiu domne ce fac acolo… eu ascult ordinele…
O sun pe doamna Angela de la RAPPS sa vad ce fac ca am vazut ca filmati si astia nu mai vor sa descarce!

Reporter: pai filmam pentru ca aici se comite o infractiune cu masinile primariei si cu complicitatea RAPPS.

Paznic: Asa o fi! Nu va contrazic! Aici nu e groapa de gunoi ….Si terenul asta cica l-au scos la vanzare… cine cumpara acum terenul asta plin de moloz…. si asa n-au avut clienti pentru ca cer bani multi pe el…

Reporter! A fost cineva de la politie aici?

Paznic: uite p-astia cu tractorul i-a sunat seful lor si le-a spus sa duca gunoiul in alta parte… v-au vazut si ei ca filmati si au sunat si ei la sefii lor!

Groapa de Gunoi ilegala SNAGOV

Reporter: Foarte bine. Dar uite ca vine o basculanta din spate! Asta ce este cu ea???

Paznic! Asta e cu moloz… trebuie s-o las sa descarce ca aduce moloz de la scoala…”

In plin scandal declansat de primariile de sector bucurestene, vizavi de debarasarile ilegale de moloz provenit din contructii, primarul din Snagov s-a gandit sa depoziteze acelasi tip de desuri pe un teren intravilan al RAPPS-ului, langa terenurile intravilane ale consatenilor sai. Se pare ca molozul provine de la o scoala care a fost demolata de curand in comuna Snagov!
Terenul care a devenit peste noapte groapa de gunoi este propietatea RAPPS-ului si are o istorie interesanta! Este vorba despre o parcela de teren care face parte din fosta ferma a lui Nicolae Ceausescu, ferma care aproviziona tot aparatul central comunist! In acest moment in asezarea “Ferma Vlasiei”mai locuiesc doar cateva familii, descendenti ai celor care au muncit pentru ferma pe timpul comunistilor!
La nici 300 de metri se afla o biserica, Schitul Vlasia, aflata in paragina la momentul actual dar pe care Gigi Becali a vrut sa o renoveze cu ani in urma, conform satenilor din zona!
Domnule Anghel, asteptam reactia dumneavoastra vizavi de faptul ca utilajele primariei Snagov debaraseaza moloz de la o constructie privata intr-o groapa de gunoi ilegala pe terenul RAPPS-ului pe raza localitatii pe care dumneavoastra o conduceti! Cu acordul cui se intampla toate aceste ilegalitati?

Chestionati de catre reporterii nostri, oamenii din zona au parut foarte indignati de situatia creata de noul primar iar acestia vor sa depuna o plangere penala impotriva celor vinovati si cer sprijinul Garzii de Mediu Ilfov!