Senatoarea Diana Șoșoacă, președintele Comisiei de abuzuri din Senat, până va fi exclusă oficial din AUR, a spus, duminică seară, și-a manifestat solidaritatea față de fostul lider PSD Liviu Dragnea, încarcerat la Rahova.

„Hai să vă spun de ce s-au speriat. Cu două zile înainte de scandal, am primit un telefon, telefoanele noastre sunt asculate. Era cineva din partea domnului Dragnea. Vă mai aduceți aminte de domnul Dragnea? OG 13… PSD real? Mi s-a comunicat că împotriva lui se petrec abuzuri la penitenciar și mi se solicită să mă duc să văd halul în care este tratat. Și am acceptat.

Săptămâna aceasta trebuia să mă duc la penitenciar să văd cum nu se respecta legea în penitenciare, că am nenorocit penitenciarele cu sesizări. Eu săptămâna asta trebuia să mă duc la Dragnea să văd abuzurile. (…)

„Dragnea, pus să spele WC-uri”

Da, domnule Dragnea, se pare că nu sunt lăsată să vin la dumneavoastră să văd halul în care își bat joc de dvs. și de ceilalți deținuți.

Să-ți bați joc de un om, să-l umilești, să-l pui să spele WC-uri, asta faceți cu deținuții… asta este România? Cumva tot ajung la domnul Dragnea”, a spus Diana Șoșoacăîntr-un live pe Facebook, duminică noapte, potrivit realitatea.net.

Codrin Ștefănescu: „Vor să-l extermine!”

„PSD parcă s-a prăpădit! Nu țipă, nu ia poziție, nu există! Adevăratul PSD e deținut politic la Rahova. Unde i se incalcă toate drepturile conferite unui român aflat intr-o astfel de situație! Toate! Astăzi am fost să-l văd pe Liviu Dragnea! Și am aflat că i se refuză in continuare dreptul la muncă, cu toate deciziile judecătorești cu tot. Pentru că fiecare zi de muncă inseamnă un plus pentru eliberarea sa. Iar Sistemul nu dorește asta! Vor să-l țină acolo, să-l umilească, să-l extermine! Și indiferent de lașitatea colegilor mei, eu voi continua să-l vizitez și sa-i transmit gândurile voastre!”, a declarat Codrin Ștefănescu, după o vizită la Dragnea.