Bărbatul din Suceava care și-a bătut cu bestialitate băiatul de șapte ani a fost pus în libertate. Magistraţii au decis cercetarea sub control judiciar, chiar dacă în urmă cu şapte ani bărbatul şi-a violat fiica vitregă şi mai făcuse șase ani de închisoare.

El a fost inițial reţinut pentru 24 de ore. Marius Matei, în vârstă de 48 de ani, este recidivist. Acesta a făcut 6 ani de închisoare dupa ce și-a violat fiica vitregă în repetate rânduri.

Poliţiştii s-au autosesizat după apariţia unui înregistrări video în care se poate vedea cum Marius Matei îşi trântea fiul în vârstă de 7 ani la pământ şi îl lovea de mai multe ori cu o scândură. Totul s-a petrecut sub privirea mamei care în tot acest timp pare să se amuze. Femeia nu intervine ca să îşi apere copilul de mânia tatălui. Scena de groază a fost filmată în locuinţa familiei de fratele mai mare al copilului bătut. În familia individului trăiesc patru copii, băiatul în vârstă de 7 ani având trei frați, doi gemeni în vârstă de 14 ani și unul în vârstă de 15 ani.

Mama nu a recunoscut incidentul și a refuzat să depună plângere. Până la urmă femeia și toți cei patru copii, inclusiv cel agresat, au fost transportați la un centru de primire în regim de urgență.