Diana Șoșoacă și George Simion nu mai sunt pe aceeași lungime de undă, iar ruptura este evidentă în ultima vreme. 

Între Diana Șoșoacă și George Simions-a produs o ruptură vizibilă. Cei mai vocali politicieni au viziuni diferite în ultima vreme. După incendiul de la „Matei Balș”, Șoșoacă a ales să iară la rampă și a mers la spitalul respectiv pentru a cere explicații. Nu a fost lăsată să intre în incinta unității și a fost oprită de forțele de ordine. Șoșoacă a ridicat și mai mult tonul în ultimele zile.

Diana Șoșoacă și George Simion nu se mai înțeleg

Sămbăta trecută, George Simion a organizat un miting de protest, la care Diana Șoșoacă a ales să nu participe. A doua zi, copreședintele AUR a mers la Ministerul Sănătății pentru a-i cere demisia lui Vlad Voiculescu. El a fost însoțit de șapte colegi de partida, parlamentari, dar nu a fost susținut și de Șoșoacă.

Membra Senatului a venit și ea duminică, la Ministerul Sănătății, dar într-un moment în care colegii ei de partid nu mai erau acolo. Șoșoacă a fost însoțită de câțiva protestatari. Cu toții au încercat să intre în instituția condusă de Vlad Voiculescu.

George Simion, replică după atacul lui Traian Băsescu

Fost președinte al României, Traian Băsescu a vorbit și el despre tensiunile dintre George Simion și Diana Șoșoacă. Europarlamentarul a spus că ar fi o mare problemă pentru țară dacă AUR ar ajunge la conducere. Într-o intervenție la România TV, George Simion a replicat dur.

„Sunt unii și alții puși să bage strâmbe, se încearcă dezbinarea noastră, cei care nu se simt prea bine în coaliția de guvernare vor să-și asigure un spate mai mare, dar cine este trădător mai bine să plece acum decât atunci când AUR va conduce România. Cel care bagă intrigi este acest turnător la Securitate, domnul Petrov, colegii de securitate ai dumnealui vor să bage strâmbe”. A spus Simion.