Deputatul PSD Dan Cristian Popescu a recunoscut in fata procurorilor DIICOT ca a consumat droguri, respectiv DMT! (Dimetyltriptamina)
Actualul deputat PSD a participat la ritualurile samanice organizate de de Gelu Oltean, impreuna cu iubita lui, Alina Petre (fosta Magureanu)n
◦ Dan Cristian Popescu impreuna cu Alina Petre ( fosta Magureanu) au participat la sedintele de samanism organizate de Gelu Oltean si iubita acestuia, Vanessa Youness! Cuplul ar fi platit 1000 de euro pt un weekend petrecut la clinica de cinci stele! Dan Cristian Popescu si Alina Petre (fosta Magureanu) au fost citati ca martori in dosarul instrumentat de procurorii DIICOT. Deputatul a fost foarte cooperant, conform surselor noastre, acesta povestind detaliat tot ce se intampla in complexul din judetul Dambovita, inclusiv ca a consumat DMT la acele reuniuni! Alina Petre a fost si ea citata ca martor in dosar si se pare ca si ea a fost foarte cooperanta, punandu-se la dispozitia autoritatilor. Contactata, Alina Petre a declarat urmatoarele:
◦ “Iubitul meu de la vremea respectiva m-a invitat sa merg pentru o cura de detoxifiere la clinica Youness. Nu am stiut ca aceste terapii pe baza de plante si ceaiuri sunt interzise, clinica fiind cunoscuta pentru cure de detox, cresterea imunitatii si a ferilitatii. Nu am consumat niciodata substante interzise si nu mi-am imaginat ca o bautura pe baza de plante poate fi considerata drog. De altfel, am fost asigurati ca este totul perfect legal, ca si in cazul clinicii Athasagon din Brasov unde fusesem de curand tot cu fostul meu iubit, Dan Cristian Popescu. Ulterior, personal nu am mai paricipat la acest ritual din cauza gustul ingrozitor al acestei bauturi din plante.”