„Bianca Drăgușanu se vinde foarte bine. Ea merită toți banii. Fata asta nu are încă atâtea bube în cap și este cu o clasă peste celelalte. Dacă o pui într-o cameră cu Monica sau Ramona Gabor sau cu altele, toți bărbații o vor alege pe Bianca. Am auzit că tariful Biancăi Drăgușanu ar fi 5.000”, a aruncat bomba Adriana Bahmuțeanu în cadrul emisiunii Agentul VIP. Nu a fost vorba de o discuție la colț de stradă, sau bârfe între oameni care o văd la televizor pe Bianca Drăgușanu. Vorbele vin de la poate cea mai informată jurnalistă din România, Adriana Bahmuțeanu. Sunt recunoscute relațiile acesteia în viața mondenă și sursele în special. La o analiză amănunțită a declarației aflăm că Bianca se vinde foarte bine. Te gândești că vinde ca și personaj în mediul online poate prima dată, dar nu, Adriana Bahmuțeanu ține să explice direct despre ce este vorba.Bianca Drăgușanu face sex pe bani?
Automat ne punem întrebarea “Bianca Drăgușanu face sex pe bani?!” și mai mult de atât, “merită toți bani”, conform spuselor Adrianei Bahmuțeanu. Una este ca această declarație să vină de la o adversară a Biancăi Drăgușanu din lumea mondenă, o poți pune pe seama răzbunării. Însă, este cu totul diferit când aflăm această informație de la Adriana Bahmuțeanu, un jurnalist cu experiență din high life-ul monden. Te pune pe gânduri și te face să te gândești că toate zvonurile de la apariția în viața mondenă a Biancăi Drăgușanu, conform cărora ar face sex pe bani, nu ar fi chiar doar atacuri gratuite la adresa doamnei în vârstă de 38 de ani.
De ce Bianca nu a dat-o în judecată pe Bahmuțeanu?

BIANCA DRAGUSANU

Încă un lucru interesant este că Adriana Bahmuțeanu nu a pățit nimic în urma acestei declarații, niciun proces, nicio amenințare cu proces. Totuși, Adriana Bahmuțeanu a făcut-o pe Bianca o femeie care se vinde pe bani, care în termeni de lucru, ar practica prostituția. După o astfel de declarație, orice persoană se simte atacată, lezată și face totul pentru a demonta acuzațiile, merge până în sala de judecată. Totul pentru a-și spăla imaginea. Asta ar face, desigur o persoană care este acuzată de lucruri neadevărate. Oare Adriana Bahmuțeanu chiar are dreptate și Bianca Drăgușanu practică sexul pe bani?

Printul din Dubai, Al-Habtoor, o Acuza pe Bianca Dragusanu ca i-a cerut bani pentru favoruri sexuale

In urma cu 9 ani, Bianca Dragusanu a fost acuzata direct de practicarea prostitutiei de catre printul Mohammed Al-Habtoor. Acesta, un cunoscut personaj in viata de noapte din Romania, a avut contacte cu mai multe vedete din Romania. Altfel, se stie despre Mohammed Al-Habtoor ca este un client vechi al cluburilor din Romania, deschizand chiar o franciza la Dubai, club care poarta aceasi denumire un un cunoscut club din zona Piata Presei, Bucuresti.

Practic, Mohammed Al-Habtoor este un fin cunoscator al divelor de cartin care se lipesc de mesele bogatasilor in noptile energice. „Trebuia sa vii in Dubai pentru o vizita de turist normal, dar ai venit pentru un barbat care te-a platit ca sa te culci cu el. Prostituata…Esti doar o grasa operata si transformata in papusa Barbie. Mi-ai cerut bani, dar pentru mine esti prea ieftina”, a spus nervos, tanarul print, dupa ce Bianca Dragusanu i-ar fi cerut o suma de bani pentru a petrece noaptea impreuna. Practic, spusele lui Al-Habtoor cimenteaza declaratia Adrianei Bahmuteanu despre practicile necurate ale Biancai Dragusanu, fie pe meleagurile din Romania sau vizitele extrem de dese din Dubai. O publicatie straina a aflat de practicile Biancai Dragusanu si a analizat la sange intreg sistemul de plasare ale fetelor din Romania catre bogatii din Dubai sau alte tari. Publicatia respectiva spune ca fetele precum Bianca Dragusanu ar fi reprezenatate de catre anumite persoane, impresari, sa nu spunem „pesti”, care le gaseste clienti, fie in Dubai, Maldive sau alte destinatii exotice. Acestia primesc detalii pana la sange despre cum sa arate fetele dorite si le trimit doritorilor de distractii ppze pe telefon, ca dintr un catalog. Mai departe, „impresarii” trimit fetele la adresa sigura catre clienti si pentru acest serviciu ajung sa castige si 12.000 de euro pe weekend, o adevarata mina de aur. Mai departe, conform spuselor lui Al-Habtoor sau publicatiei respective, fetele isi negociaza singure tarifele plus bonusuri.

PRINTUL AL HABTOOR
BIANCA DRAGUSANU

Prostituția, meserie ilegală în România.

Prostituția este o meserie ilegală în România, dar dacă ești acuzată, scapi cu o amendă, total neimportantă în raport cu un tarif de 5.000 de euro. “Am auzit că tariful Biancăi Drăgușanu ar fi 5.000″, spune Adriana Bahmuțeanu. O sumă enormă, 5.000 de euro strâng tinerii căsătoriți pentru a da avans la o casă, iar după spusele Adrianei Bahmuțeanu, Bianca Drăgușanu îi face cu ajutorul trupului. În declarația șocantă, Bahmuțeanu o ridică în slăvi pe Bianca Drăgușanu, dacă se poate spune așa ceva. O laudă că este cea mai pricepută la întâlniri amoroase pe bani, din toate colegele de breaslă. “Ea merită toți banii. Fata asta nu are încă atâtea bube în cap și este cu o clasă peste celelalte. Dacă o pui într-o cameră cu Monica sau Ramona Gabor sau cu altele, toți bărbații o vor alege pe Bianca. Am auzit că tariful Biancăi Drăgușanu ar fi 5.000″. Incredibil, nu?
Ce știm până acum:

  1. Despre Bianca Drăgușanu au tot apărut zvonuri conform cărora ar încasa bani pentru favoruri intime
  2. Adriana Bahmuțeanu a spus cu subiect și predicat: “Am auzit că tariful Biancăi Drăgușanu ar fi 5.000”.
  3. Bianca Drăgușanu nu a dat-o în judecată pe Adriana Bahmuțeanu în urma acuzelor că ar practica prostituția și i-a afectat serios imaginea femeii în vârstă de 38 de ani.
  4. Prostituția este ilegală în România, mai ales în Dubai.

În noul Cod Penal, intrat în vigoare de la 1 februarie 2014, prostituția nu mai este infracțiune, ci doar contravenție, care se pedepsește cu amendă. În cazul în care persoana care este prinsă practicând prostituția nu plătește amenda, va trebui să presteze muncă în folosul comunității, sub supravegherea primăriei.