Roata de rezervă a showbizz-ului românesc face victime pe bandă rulantă.

Ați ghicit, nu? Bianca Drăgușanu, despre distinsa personalitate care încă vinde scandalul, precum un samsar vinde o mașină în târg, de a unei bătrînele din Germania.

Dar îi și place, asta este ceva ce nu putem nega. Care sunt victimele acestei „samsare” emoțională?
Bun, de la acel tânăr neprihănit care venea la emisiunea “Din Dragoste” să-i spună că nu o mai vrea, Acela a fost prima victimă a celebrei blondinei (este blondă acum parcă). Botezatu, creatorul ei de fapt și de drept, Victor Slav, Prințul Cristea cu cariera accidentată de ,ați ghicit, da,, nimeni alta, “Bișnițara” de sentimente și iluzii .
Niciunul nu a ieșit neșifonat din “socializarea” avută cu cea mai dorită femeie din România. Însă acestea sunt victimele colaterale care sunt cunoscute, care au mai prins o pagină în ziar, dar la o simplă căutare, mai găsim câțiva pretendenți la titlul onorific de : victimă a farmecelor sentimentalo-afaceriste ale Biancăi Drăgușanu. Specialistă cu doctorat în scandaluri mediatice și nu numai, Bianca Dragușanu s-a dat în spectacol la recentul mariaj cu Bodi Alexandru .

Certuri, împăcări pe bandă rulantă, scene dramatice, teatru de gală, asta n-ar fi rău, că tot este închis TNB-ul.
Victima nevinovată, dar vinovată
Cum sunteți deja plcitisiți de victimele de mai sus, vă prezentăun una ascunsă bine de ochii lumii, ascunsă chair de către Bianca.

Subsemnatul, Crunteanu Constantin Cosmin, spunem subsemnatul pentru că sus-numitul a tot fost obișnuit în ultima vreme să dea cu semnătura. Cum? Din ce cauză? Sunt dosare care pot confirma asta. Însă, care este legătura lui Crunteanu Constantin Cosmin, alias Cruntzy cu temuta adorabilă, Bianca Dragușanu? Cei doi au făcut ani al rând afaceri împreună. În domeniul hainelor, fie diferite vânzări pe la portbagajul lui Cruntzy, s-a legat o prietenia strașnică, atenție, foarte interesant, cu poze împreună pe instagramul divei. De ce este foarte important? Revenim pe această speță imediat. Toate bune și frumoase între cei doi, Cruntzy o ajuta cu materiale pentru atelierul vedetei, cu diferite accesorii, consumabile, un adevărat prieten de muls, conform unor apropiați. Totul era la vedere, relațai de prietenie dintre cei doi era la vedere, nimic de ascuns, dar totul s-a schimbat într-un moment nefericit pentru Cruntzy. Autoritățile din Alba Iulia au început să întrebe de el, într-un dosar de furt calificat, având calitatea de suspect. Mai exact, un grup de cetățeni ar fi bruiat mașinile unor victime alese cu tact, în momentul în care victima parca și părăsea mașina, suspecții îi bruiau acestuia semnalul de la cheie și mașina rămânea deschisă. Din moment ce victimele erau alese cu motiv întemeiat, prăzile erau însemnate. Astfel, Crunteanu a avut de dat explciații serioase mai tot anul 2019 și nu numai.
Folosit, anchetat și cu pozele șterse
În plin proces de afaceri Cruntzy-Bianca, cea din urmă s-a speriat teribil să își asocieze numele cu un presupus infractor și a ales varianta cea mai simplă, dar și cea mai perfidă. După ce s-a ajutat de nefericitul Cruntzy, Bianca n-a avut nicio ezitare să-l șteargă din viața sa. Toate pozele cu tânărul inculpat au fost șterse, orice etichetă de poză pe instagram, absolut tot, mai ceva ca după o despărțire a Biancăi de Bodi. Crunteanu Cruntzy n-a ascuns printre apropiați că l-a durut acest gest, dar nici nu a puttu face nimic altceva în fața Văduvei negre a showbizz-ului românesc. A înghițit în sec, s-a axat să se concentreze pe problemele cu poliția cu dosarele. Interesant este că în prezent, cei doi au reluat legăturile de afaceri, culmea. Însă, nu se întâlnesc, discută la telefon sau pe diferite aplcicații, dosarul de furt calificat a picat ca o pată permantă pe imaginea tânărului care odată era în amre ascensiune.
Blănurile întoarse la vamă. Răzbunare sau…

Acum, la ce folos să ai ce să cheltui, dacă lumea cu care dorești să stai la masă fuge la prima apariție a ta. Chiar și în aceste condiții, Crunteanu Cruntzy, nu, nu facem reclamă la napolitane, revenind, Cruntzy a acceptat să lucreze cu Bianca, doar că în urmă cu puțin timp a comis-o se pare, față de blondină. Bianca a comandat câteva blănuri din Turcia și SURPRIZĂ. Vama le-a oprit pe motiv că sunt fake-uri. De achiziții s-ar fi ocupat chiar Cruntzy, iar interesant este dacă tânărul rănit în orgoliu că a fost izgonit din viața publică a vedetei, ar fi putut să premediteze ceva la adresa Biancăi. Nu vom știi niciodată, la fel cum nu se știe ca asistentul Biancăi Drăgușanu, Cruntzy, să ajungă de partea cealaltă a legii, când în urmă cu doar cinci ani, era angajat al Poliției de Rutieră. Însă, poate ne va spune cineva, ne va lăsa un mesaj anonim și vom afla ce s-a întâmplat de fapt cu acest tânăr, cu un viitor strălucit, până la un moment dat, ajuns colaborator al Văduvei Negre din showbizz-ul românesc.

Karma is a “beach”
Crunteanu a fost un apropiat al Biancăi și în vremea în care blondina era soția lui Alex Bodi. Cruntzy a fost un bun prieten cu Bodi, petrecând în vacanțe prin Turcia, la mare, mese bogate, cluburi în București, cot la cot, doar, că, se pare că de note se ocupa daor unul dintre ei, noi nu spunem care, ghiciți voi. Astfel, când Alex Bodi și Bianca s-au despărțit, Crunteanu s-a aruncat în barca Biancăi Drăgușanu, ținându-i partea, cum se spune. Însă, karma a lucrat încet, dar sigur și acum, Bianca sa- descotorosit de Cruntzy ca de o firimitură.