Deputatul PSD Dan Cristian Popescu a recunoscut in fata procurorilor DIICOT ca a consumat droguri, respectiv DMT! (Dimetyltriptamina).

Deputatul Dan Cristian Popescu si Alina Petre


Actualul deputat PSD a participat la ritualurile samanice organizate de de Gelu Oltean, impreuna cu iubita lui, Alina Petre (fosta Magureanu).◦ Dan Cristian Popescu impreuna cu Alina Petre ( fosta Magureanu) au participat la sedintele de samanism organizate de Gelu Oltean si iubita acestuia, Vanessa Youness! Cuplul ar fi platit 1000 de euro pentru un weekend petrecut la clinica de cinci stele!
Dan Popescu si Alina Petre (fosta Magureanu) au fost citati ca martori in dosarul instrumentat de procurorii DIICOT.
Deputatul a fost foarte cooperant, conform surselor noastre, acesta povestind detaliat tot ce se intampla in complexul din judetul Dambovita, inclusiv ca a consumat DMT la acele reuniuni! Alina Petre a fost si ea citata ca martor in dosar si se pare ca si ea a fost foarte cooperanta, punandu-se la dispozitia autoritatilor.

Contactata de reporterii www.Atacpersoana.ro, Alina Petre a declarat urmatoarele:

Alina Petre( Magureanu)


◦ “Iubitul meu de la vremea respectiva m-a invitat sa merg pentru o cura de detoxifiere la clinica Youness. Nu am stiut ca aceste terapii pe baza de plante si ceaiuri sunt interzise, clinica fiind cunoscuta pentru cure de detox, cresterea imunitatii si a ferilitatii. Nu am consumat niciodata substante interzise si nu mi-am imaginat ca o bautura pe baza de plante poate fi considerata drog. De altfel, am fost asigurati ca este totul perfect legal, ca si in cazul clinicii Athasagon din Brasov unde fusesem de curand tot cu fostul meu iubit, Dan Cristian Popescu. Ulterior, personal nu am mai paricipat la acest ritual din cauza gustul ingrozitor al acestei bauturi din plante.”

Ce este DMT?:

N, N-Dimetiltriptamină sau scurt DMT este un acronim pentru dimetiltriptamină, o substanță psihoactivă, mai precis un halucinogen din familia triptaminelor. Ea se găsește în anumite plante, și arbori cum ar fi pinus, dar este și produsă natural în corpul multor mamifere, inclusiv în cel uman, prin intermediul glandei pineale. DMT-ul poate fi și sintetizat și administrat în diferite metode, cea mai populară fiind fumatul. De asemenea, amestecul shamanic Ayahuasca, folosit în anumite triburi amerindiene din Amazon și nu numai, are ca substanță de bază DMT-ul și se administrează oral cu ajutorul unui inhibitor MAOI.

DMT are o structură chimică asemănătoare neurotransmițătorului serotonină. Această substanță, deși secretată natural în corp, este ilegală în majoritatea statelor lumii.

CINE DETINE INFORMATII DESPRE ACEST SUBIECT ESTE RUGAT SA CONTACTEZE REDACTIA ATACPERSOANA LA NUMARUL DE TEL :0754.539.500 WhatsApp:0754.539.500