Mircea Badea a vorbit, luni seara, despre vaccinarea anti-COVID, glumind că s-a vaccinat deja. Prezentatorul tv s-a declarat „sătul” de subiectul vaccinării!

„Eu vreau să vă spun că astăzi m-am vaccinat. Nu mă doare gura să spun că m-am vaccinat… Nu mai pot cu asta cu vaccinul, e ca și cum am vorbi despre extratereștri, doar că extratereștrii sunt un subiect mișto.

Când vorbim despre vaccin, gata, hai să-l facem. Unde? «Păi nu acum». Am înnebunit, deci nu avem vaccin? «Nu!». Păi și atunci despre ce vorbim? Hai să vorbim când o să-l avem”, a spus Mircea Badea, luni, la Antena 3.

Badea a afirmat că „toți suntem antivacciniști pentru că nu ne putem vaccina”.

Jurnalistul a glumit spunând că a găsit vaccinul anti-COVID „pe preșul de la ușă” –„Mi-au lăsat două doze, le-am făcut pe ambele odată!”, a spus Badea.

„Deci nu mai pot cu asta cu vaccinul. Dar riști, îți faci vaccinul, dar stai puțin… Da, hai! Hai să-l facem acum. Putem? Nu! Atunci ce vorbim? ”, a răbufnit gazetarul.

„Râde lumea, nu o să vaccineze ăștia pe nimeni. nu sunt în stare să testeze, o să fie în stare să vaccineze? Hai să ne relaxăm! Deci toată discuția despre vaccin rămâne o discuție. Practica ne omoară. De asta vreau să spun… eu m-am vaccinat, gata! Next!”, a încheiat vedeta Antenelor, explicând că totul a fost o glumă și încă nu s-a vaccinat anti-COVID.

De ce nu s-a vaccinat Klaus Iohannis până acum? Motivul e incredibil! Ioana Stăncel: „Pentru că noi suntem…”

Cele mai multe state mizează – în campania de vaccinare anti-COVID – pe puterea exemplului liderilor. În Israel, premierul Benjamin Netanyahu s-a vaccinat primul, în SUA președintele ales Joe Biden a făcut același lucru. În România, am avut din 27 decembrie foarte multe cadre medicale care s-au vaccinat în direct, dar președintele, premierul, ministrul sănătății, șeful DSU, șeful campaniei de vaccinare, nicinul nu s-a vaccinat la început de drum.