Atac fără precedent la adresa noului ministru USR al Sănătății! Deputatul liberal Daniel Gheorghe afirmă că „nu are încredere” în Vlad Voiculescu.

Daniel Gheorghe apreciază efortul depus de ministrul liberal al Sănătății, Nelu Tătaru, dar și de echipa PNL care a dus lupta cu pandemia.

„Sunt convins că această campanie va fi dusă la bun sfârșit!”, a spus Daniel Gheorghe, potrivit antena3.ro.

Un jurnalist l-a întrebat pe liberal dacă are încredere în Vlad Voiculescu și răspunsul a venit cât se poate de dur.

„În Vlad Voiculescu? Nu! Am încredere în guvernul Partidului Național Liberal și am încredere în profesioniștii din Sănătate și în specialiștii în această campanie de vaccinare. Apreciez foarte mult munca pe care Partidul Național Liberal, prin Nelu Tătaru și echipa dumnealui a dus-o în sectorul sănătății publice și, de asemenea, apreciez specialiștii din acest domeniu”, a declarat Daniel Gheorghe.

Vlad Voiculescu, după începerea campaniei de vaccinare împotriva COVID-19 în România: Momentul este unul de speranţă, dar trebuie să fim în continuare precauţi

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a declarat după începerea campaniei de vaccinare împotriva COVID-19, că acest moment reprezintă unul „de speranță”.ADVERTISING

Cu toate acestea, el atrage atenția că precauția este importantă în următoarele șase luni pentru a limita răspândirea bolii, informează site-ul agenției Agerpres.

Vlad Voiculescu a asistat duminică dimineața la vaccinarea primei persoane din România împotriva SARS-CoV-2, Mihaela Anghel, o asistentă medicală de la Institutul Matei Balș din București.

„Momentul este unul important, este unul de speranţă şi este unul care ar trebui să ne arate că putem învinge acest virus. Dar trebuie să fim în continuare precauţi pentru următoarele şase luni. Personalul din spitale va fi în continuare în prima linie şi va trebui să lupte pentru pacienţi. Este esenţial să continuăm să fim precauţi”, a declarat ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu.