După alegerile locale din acest an, Clotilde Armand, candidatul USR-PLUS susținut și de PNL, a devenit primar al Sectorului 1.

În calitate de edil, Armand și-a scris „Biografia”. În acest scurt CV, printre altele, Clotilde Armand a ținut să se laude că, în trecut, a fost „primar pentru o noapte” al Sectorului 1.

Mai exact, Armand a scris că, în calitate de candidat al USB la alegerile locale din 2016, a fost, cităm, „Primar pentru o noapte” al Sectorului 1.

Alegeri cu scandal la Sectorul 1

Conform rezultatelor oficiale, Clotilde Armand, candidatul susţinut de PNL şi Alianţa USR PLUS, a câştigat alegerile pentru Primăria Sectorului 1 cu 40,94% dintre voturi – 36.455 voturi.

Daniel Tudorache, candidatul PSD, s-a clasat al doilea, cu 39,81% din voturi, reprezentând un număr de 35.451 voturi, potrivit Biroului Electoral Central.

Ulterior, Tudorache a acuzat că alegerile au fost fraudate.

Daniel Tudorache, fostul primar, și PSD au cerut reluarea votului de la Sectorul 1, după ce în spațiul public au apărut imagini cu persoane care intră într-o cameră unde au fost depozitate buletinele de vot.