Liderul Pro România, Victor Ponta, a postat, duminică noapte, un nou mesaj pe Facebook, în care le mulțumește celor care l-au susținut în acest proiect politic.

Acum este timpul pentru familie, pentru prieteni adevăraţi, noi proiecte şi noi provocări”, afirmă Ponta, după ce rezultatele parţiale ale alegerilor arată că Pro România nu atinge pragul electoral pentru intrarea în Parlament. Ştiri pe aceeaşi temă Alegeri parlamentare 2020 – Alianţa pentru Unirea Românilor, pe primul… ”Mulţumesc din suflet tuturor celor care mi-au fost alături în acest proiect. Acum este timpul pentru familie, pentru prieteni adevăraţi, noi proiecte şi noi provocări! Numai bine prietenilor – numai bine tuturor celorlalţi! NEVER GIVE UP!”, a scris Ponta, pe Facebook, duminică noapte.

La acest moment, Pro România este sub pragul electoral de 5%.

Primele reacții ale liderului Pro România, Victor Ponta: Vom intra în Parlament, din cifrele noastre. Rog colegii să fie atenți la numărătoarea voturilor

Potrivit rezultatelor exit-poll-ului realizat de CURS – Avangarde, Pro România ar fi obținut doar 5%, exact pragul electoral, dar în marja de eroare, la alegerile parlamentare. Victor Ponta spune că, potrivit cifrelor Pro România, partidul va intra sigur în Parlament și le cere membrilor săi care sunt în secțiile de votare să fie atenți la numărarea voturilor.

”Prezența foarte mică e un mare semn de întrebare pentru toți cei care am candidați. Pro România va fi în viitorul Parlament, cu o singură condiție: colegii mei din secțiile de vot să păzească voturile pentru că, după cum bine știți, partidele mici pierd la numărătoare. Mi-aș dori ca numărătoarea să fie corectă, dacă avem și obișnuitele probleme la numărătoare, legitimitatea viitorului Parlament și Guvern va sta sub un mare semn de întrebare. Nu cred că cineva are interesul să se întâmple ceva ilegal. Trebuie să văd care sunt colegii care mă vor însoți în viitorul Parlament. Mulțumesc celor care m-au votat!”, a spus Victor Ponta imediat după anunțarea primelor  rezultate exit-poll.