Președintele PMP Eugen Tomac, cel care deschide lista pentru Camera Deputaților în Capitală, a declarat, marți seara, că partidul său a efectuat șase cercetări interne referitoare la posibilele rezultate ale alegerilor parlamentare din 6 decembrie.

La Realitatea Plus, moderatorul emisiunii a înaintat procente despre care spunea că le deține din cel mai recent sondaj PMP (31% PNL, 28% PSD, 21% USR, 6% PMP și 5% PRO România).

Tomac nici nu a cofirmat, nici nu a infirmat cifrele, spunând că niciuna din cercetările PMP nu au fost făcute publice, scrie G4Media.ro.

Tomac a spus însă că „în 4 din cele 6 cercetări făcute de partid, PRO România NU trece pragul pentru care nu are structuri în teritoriu”.

”Noi ne-am născut în opoziție. În momentul în care am reușit împreună să o trimitem într-un concediu prelungit pe doamna Dăncilă, am pus umărul la instalarea unui guvern. Dacă se va înfăptui reducerea numărului de parlamentari la 300, inițiativă care e pe ordinea de zi a Camerei Deputaților de 2 ani, și dacă vor fi imediat eliminate pensiile speciale pentru politicieni, noi ne vom așeza la discuții cu aceia. Iar premierul va fi dat de cei care vor avea cele mai multe mandate. În 4 din 6 cercetări făcute de PMP, PRO România nu trece pragul pentru că nu au structuri în teritoriu”, a declarat Eugen Tomac, marți seară, la Realitatea Plus.

Eugen Tomac, după ce Victor Ponta a spus că PMP nu intră în Parlament: „A început marea manipulare! Niște golani din politică promovează o mare minciună”

Eugen Tomac, președintele PMP, a reacționat după ce Victor Ponta a lansat un pronostic, potrivit căruia PMP nu va intra în Parlament, după alegerile parlametare din 6 decembrie.

„A început marea manipulare!

Niște golani din politică, de câteva zile, tot promovează o mare minciuna, pe care am mai auzit-o la toate scrutinele electorale, cu scopul de a duce în eroare electoratul PMP.

Mizeria cu PMP nu are nicio șansa au spus-o și alții înaintea voastră și nu ne miră că din disperare tot în PMP loviți.