Mihai Gâdea le-a făcut telespectatorilor emisiunii Sinteza Zilei o surpriză neplăcută zilele trecute. Prezentatorul TV a anunțat faptul că nu se simte bine chiar în direct, iar spre finalul ediției a fost înlocuit de altcineva. 
Din primele minute în care a apărut pe micile ecrane, Mihai Gâdea a anunțat faptul că nu se simte bine, dar cu toate acestea, el a reușit să conducî emisiunea mai bine de o oră și jumătate. La un moment dat, prezentatorul TV a cerut o pauză și a părăsit platoul emisiunii. Spre surprinderea telespectatorilor, acesta nu s-a mai întors după pauza publicitară.

„Staţi! Trebuie să iau o pauză, e ceva foarte important… ce au făcut englezii zilele astea ca să îşi poată vizita bunicii. Îşi fac teste gratuite. Luăm o pauză şi continuăm…”, a declarat Mihai Gâdea, înainte să iasă din platou.

El a fost înlocuit de Oana Zamfir, iar prezentatoarea nu a făcut nicio referire la ce i s-ar fi putut întâmpla colegului ei.

„O să fim împreună în această ultimă parte a emisiunii”, a declarat Oana Zamfir.

Mihai Gâdea a slăbit 17 kilograme într-un timp record

Prezentatorul TV a explicat în urmă cu ceva timp faptul că a reușit să slăbească 17 kilograme extrem de repede din cauza stresului pe care l-a acumulat. Mai mult, Mihai Gâdea povestește faptul că nici măcar nu și-a dat sema de acest lucru până în momentul în care a observat că nu mai stau hainele pe el la fel ca înainte.

S-a întâmplat pur și simplu. Am rămas și eu șocat. M-am urcat pe cântar, pentru că nu prea obișnuiesc. Se vedea la un moment… 

Ba da, acesta a fost un indiciu. Îmi cădeau pantalonii de la costumele pe care le purtam. Am schimbat, așa, vreo trei măsuri…Am fost plecat la un moment dat, am avut puțină treabă. Și acolo la hotel era un cântar. Am luat cântarul, m-am urcat pe el și după ce m-am urcat mi-am zis că e stricat sigur. Am verificat apoi cu un alt cântar. Iar în decurs de câteva luni am slăbit 17 kg”, a povestit Gâdea.

El a spus că nu este prea preocupat de diete dar că „s-a întâmplat”.

„La mine cu stresul se întâmplă așa: ori mă îngraș văzând cu ochii, ori slăbesc”, a mai explicat prezentatorul TV.