Scrisoare deschisă către:
Marcel Ciolacu, președintele Partidului Social Democrat (PSD)
Ludovic Orban, președintele Partidului Național Liberal (PNL)
Dan Barna, președintele Uniunii Salvați România (USR)
Victor Ponta, președintele Partidului Pro România

Domnilor președinți,

Înainte de a îi minți pe români ce gesturi extraordinare facem, haideți să facem ceea ce românii așteaptă: să eliminăm pensiile speciale și să reducem numărul de parlamentari la 300.

Pentru asta avem nevoie doar de UN VOT.

Acest VOT trebuie dat în plenul Camerei Deputaților, pentru că legea privind eliminarea pensiilor pentru parlamentari și primari a fost adoptată de Senat și poate fi consultată aici: http://www.cdep.ro/pls/proiecte/upl_pck2015.proiect?cam=2&idp=17277

Ar fi suficient să fie Adoptate doar articolele în care sunt vizate pensiile pentru politicieni astfel încât să fim siguri că nu sunt contestate la pachet cu celelalte pensii speciale care trebuie eliminate pentru că sunt furt.

Tot doar de UN VOT ne mai desparte reducerea numărului de parlamentari la 300. Legea este adoptată de Senat și trebuie să mai dăm UN VOT în Camera Deputaților. Proiectul de lege poate fi consultat aici:http://www.cdep.ro/pls/proiecte/upl_pck2015.proiect?cam=2&idp=16813

Dacă există voință astăzi, mâine, joi aceste două legi pot fi votate la distanță și așa demonstrăm că știm să ne respectăm angajamentul față de cetățeni.

Avem nevoie de UN VOT, doar un UN VOT ne desparte.

Ambele proiecte sunt ale PMP, atât cel privind eliminarea pensiilor speciale, cât și cel privind reducerea numărului de parlamentari la 300, mai e nevoie însă de voință politică și de UN VOT pentru a fi aplicate.

UN VOT pentru a Mișca România!Ioana Constantin Facebook.