Unul dintre foștii mari fotbaliști ai lui Dinamo, care au scris istorie la gruparea din Ștefan cel Mare, este acuzat de un martor protejat că ar avea legături strânse cu gruparea mafiotă la care ar fi aderat și Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu. Cunoscut în ultimii ani prin participarea la diverse show-uri TV, Giani Kiriță ar fi asistat la un șantaj făcut de ”locotenentul” lui Adrian Tâmplaru. 

AR FI ASISTAT LA UN ȘANTAJ ȘI AR FI FOST LA PETRECERI UNDE S-AR FI CONSUMAT DROGURI

Jurnalisti au intrat în posesia declarațiilor pe care un martor sub acoperire le-a dat anchetatorilor în mega-dosarul în care a fost arestat Alex Bodi. Fostul fotbalist al lui Dinamo este menționat în declarațiile martorului, ca participând la party-uri unde se consumau droguri. În plus, despre vedeta de la Kanal D se susține că ar fi asistat și la șantajarea unui om de afaceri.

„Trupa de șoc” din Sibiu

Potrivit unor surse, martorul audiat în dosar a dezvăluit procurorilor că Giani Kiriță ar fi un apropiat al lui Adrian Judele (zis Sasu), considerat unul dintre ”locotenenții” lui Adrian Tâmplaru, nimeni altul decât nașul lui Alex Bodi. 

Din declarația martorului cu identitate protejată XXX reiese că în Sibiu există un grup de tineri condus de Judele Adrian Florin, zis Sasu, care comit fapte de trafic de droguri, trafic de persoane și infracțiuni de violență – șantaj, amenințări, loviri, în scopul de a câștiga sume mari de bani”, se arată într-un document .

Adrian Tâmplaru și Adrian Judele (zis Sasu)

Din declarațiile martorului reiese că Adrian Judele a condus o grupare infracțională din Sibiu care se ocupa în special cu traficul de persoane și substanțe stupefiante. ”Locotenentul” nașului lui Alex Bodi părea să fie cel care coordona distribuția substanțelor interzise în diverse cluburi din Sibiu, precum The One, Liquid, Cotton și la diverse petreceri private, potrivit surselor judiciare.

Giani Kiriță și ”Sharpele Nebunu”, denunțătorul lui Alex Bodi

Sasu nu doar coordona distribuția drogurilor, ci ar fi fost și cel care se ocupa personal de sumele de bani obținute din vânzarea substanțelor interzise. 

”Sasu distribuia droguri și unor persoane de sex feminin din anturajul său, acestea având un comportament total schimbat după consum”le-a povestit un martor anchetatorilor.

Alex Bodi, alături de nașul său, Adrian Tâmplaru

Anturaj cu Giani Kiriță

După cum reise din declarațiile martorului, Giani Kiriță părea să fie unul dintre apropiații lui Adrian Judele și nu rata ocaziile de a participa la sindrofiile organizate de acesta în diverse localuri selecte din Sibiu, unde martorii susțin că se consumau substanțe stupefiante. 

Giani Kiriță, martor la un șantaj?!

Potrivit unor surse apropiate anchetei, martorul în cauză a mai dezvăluit un moment controversat la care ar fi asistat fostul fotbalist.

Din mărturisirile acestuia a reieșit faptul că Adrian Judele ar fi decis, la un moment dat, să pună taxă de protecție, de 3.000 de euro, unui patron de club. ”Locotenentul” lui Tâmplaru l-ar fi sunat pe respectivul bărbat, pe care l-ar fi amenințat, chiar de față cu Giani Kiriță.

”Judele Florin, care se afla la o masă în local împreună cu Giani Kiriță și o tânără brunetă, l-a contactat telefonic pe … și i-a spus să-i dea 3.000 de euro că altfel îl desființează”, a mai declarat martorul audiat în dosar.