Marius Marian Ivancea, alias What’s Up, are un noroc fantastic: artistul a fost ajutat chiar de procurorii DIICOT să scape de un dosar în care era anchetat pentru deținere de droguri.

  • Artistul Marius Ivancea, alias What’s Up, a fost salvat dintr-un scandal cu droguri chiar de DIICOT
  • El este așteptat în fața instanței, pentru a primi vestea cea mare
  • What’s Up a scăpat definitiv și de dosarul în care era acuzat de ultraj

Anchetat într-un dosar în care putea primi ani grei de pușcărie, What’s Up a cântat la DIICOT până când i-a înduioșat pe procurori, așa că „luptătorii antimafia” au decis, recent, să renunțe la urmărirea penală. Și, fiindcă sunt obligați de lege să obțină verde de la judecători, procurorii DIICOT au deschis, luna trecută, un dosar în care au solicitat confirmarea renunțării la urmărirea penală. Însă, cum această acțiune este doar un act de birocrație, pentru a exista documente la dosar, artistul poate considera că a scăpat definitiv de problemele de la DIICOT. 

Conform legii, „în cazul infracțiunilor pentru care legea prevede pedeapsa amenzii sau pedeapsa închisorii de cel mult 7 ani, procurorul poate renunța la urmărirea penală când constată că nu există un interes public în urmărirea faptei”. Iar cum DIICOT a considerat că n-are sens să strice viitorul unui artist care colaborează cu diverși colegi de breaslă, cazul a fost închis.