Senatorul PSD Eugen Teodorovici consideră că președintele Klaus Iohannis ar trebui să demisioneze, după tragedia de la Piatra Neamț, unde zece oameni au murit în secția ATI COVID a Spitalului Județean de Urgență.

Teodorovici face referire la tragedia de la Colectiv, soldată cu 65 de morți, când Iohannis a cerut demisia guvernului Ponta, lucru care s-a și întâmplat.

„Dacă și acum, ca în 2015, ești la fel de ÎNDURERAT, CUTREMURAT și INDIGNAT, atunci, DEMISIA TA și GUVERNULUI TĂU

Dacă mai ai un minim de onoare și decență, ești OBLIGAT să-ți dai DEMISIA imediat! Ai rămas singura „constantă” politică între două mari tragedii și nici măcar nu ai tăria de caracter pentru a le „judeca” la fel!”.

ATUNCI, ai cerut demisia guvernului, iar ACUM, când ai guvernul tău Și pentru CE toate acestea? Doar pentru că a fost construit de adversarii politici Werner Iohannis, ești un președinte #LAȘ NU poți admite nici măcar acum, după această tragedie, că ai #EȘUAT lamentabil în toate planurile TALE și vei rămâne în istorie drept șeful de stat care a ajuns să-și saboteze semenii, propriul popor, doar din #URĂ și sete de #RĂZBUNARE politică

#DEMISIA, gu-WERNER IOHANNIS”, scrie Eugen Teodorovici pe Facebook.

Eugen Orlando Teodorovici, bilanțul unui an de guvernare PNL: ”După `guvernul meu ZERO` din 2016, Iohannis se zbate să ascundă gunoiul lăsat de `guvernul meu PRAF` din 2020!”

Bilanț dur întocmit de Eugen Orlando Teodorovici la un an de guvernare PNL, concluzia pe care o trage fiind una tranșantă. Guvernul condus de Ludovic Orban și susținut de președintele Klaus Iohannis a reușit ”performanța” de a face România ”praf”.

Punctual, Teodorovici prezintă eșecurile guvernării liberale, făcând și o paralelă între guvernul pe care îl susținea Klaus Iohannis în 2016 și cel din 2020. România a fost plasată în lockdown atunci când existau ”puțin peste 100 de infectări pe zi”, dreptul la sănătate revine doar ”protejaților”, economia este ”distrusă”, ”ființa neamului românesc” a fost lovită ”fără milă”.