Miercuri dimineața, celebrul Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu a fost ridicat de mascații trimiși de procurorii DIICOT, fiind implicat într-un dosar de proxenetism. El a fost reținut pentru 24 de ore. 

Procurorii DIICOT susțin că Bodi este suspectat că s-a implicat într-un dosar de proxenetism, controlată de celebrul clan Tîmplaru, din Sibiu. Surse judiciare susțin că șeful clanului Tîmplaru, Adrian Timplaru, ar fi nașul de cununie al lui Alex Bodi.

Potrivit Antena 3, unul dinte cei care au avut de-a face cu cei din clanul Tîmplaru este Mircea Ursu, care spune că ”Interlopii” sunt tari doar cu femeile. Ursu, care este luptător MMA, a avut și o altercație cu membrii clanului Tâmplaru, care a avut loc acum cinci ani, la Băile Herculane.

„Punct ochit punct lovit au vrut ei să fie. Au fost slabi de înger și primii 4 care au venit spre mine, am intrat eu în ei și au fugit ca niște potârnichi. Proxeneții ăștia sunt periculoși și sunt tari doar cu femeile. Acționează în grup. Ei își arată punctul de superioritate doar în fața unei femei, că în fața unui bărbat nu au autoritate. Ei acolo sunt puternici, cu femeile, ca să poată să le țină în frâu”, a declarat Ursu.

Bodi prieten cu proxeneții șeici de la Cluj

Numele lui Bodi a fost pomenit și în cazul proxeneților ”șeici” de la Cluj. Gruparea era condusă de Cosmin Pop, poreclit ”șharpele nebunu”, și a trăit până când a fost arestat pe picior mare. Și-a cumpărat o mașina în valoare de 4o0.000 de euro, cu banii obținuți de fetele pe care le obliga să se prostitueze, chiar de la Alexandru Bodi.

De altfel, pe pagina de facebook a lui Cosmin Pop (fot0) existau mai multe fotografii în care acesta apărea alături de Alex Bodi (foto în dreapta).

„Un alt exemplu se referă tot, proxenetul Cosmin Pop care și-a cumpărat un autoturism de lux de la Nicolae Alexandru Bodi, iubitul Biancăi Drăgușanu. Un Rolls Royce Wrait în valoare de 400.000 de euro. ”Ratele sunt achitate cu bani obținuți de pe urma practicării prostituției de către numitele Cristina P. și Alexandra G., trebuie observate transferurile de bancare. În continuare, arăt că din contul numitei Alexandra G. s-a transferat lui Bodi Alexandru Nicolae, în data de 14 august 2018 suma de 4.080 euro, reprezentând rată Rolls Royce DJ 935 … iar în data de 22.09.2019 s-a transferat suma de 2.045 euro către Bodi Alexandru Nicolae, reprezentând jumătate rată Rolls Royce DJ 935”, se arată în doarul penal.