Vedeta de la ProTV, Cristina Joia, unul dintre designerii din emisiunea „Visuri la cheie” cu Dragoș Bucur, a fost lovită crunt de o femeie, într-un magazin din Capitală. suspecta a fost prinsă de autorități.

Se pare că femeia care a lovit-o crunt pe Cristina Joia se numește Ștefania Andrei și are 34 de ani. Femeia a fost dusă luni seara, 9 noiembrie, la audieri la sEcția 14 din Capitală.

Femeia care a lovit-o pe Cristina Joia reacționează: „Mi-a rupt ștergătorul de la mașină”

Suspecta susține că nu este o fire violentă și își motivează comportamentul spunând că vedeta ProTV i-a rupt ștergătoarele de la mașină și a jignit-o, potrivit stirileprotv.ro.

„Mi-a rupt ștergătorul de la mașină. Nu sunt violentă. Am lovit-o pur și simplu. Nu atât de puternic. I-am dat un pumn într-adevăr.Pentru că mi-a rupt ștergătorul de la mașină, m-a înjurat. M-a făcut țigancă”, a declarat Ștefania Andrei.

Aceasta va fi acuzată de infracțiunea de loviri și alte violențe, pentru care riscă până la 5 ani de închisoare.

„La data de 7 noiembrie a.c., în jurul orei 17:00, Secția 14 Poliție a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că în incinta unui magazin din sectorul 4 a fost agresată o persoană. La fața locului au sosit de îndată polițiștii care au identificat o femeie care a relatat că a fost agresată fizic de o altă femeie pe care nu o cunoaște.

Persoană vătămată a fost transportată la o unitate spitalicească pentru îngrijiri.

În cauză polițiștii Capitalei s-au sesizat din oficiu sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire și alte violențe și desfășoară activități pentru depistarea autorului și pentru stabilirea tuturor împrejurărilor care au condus la producerea evenimentului. O femeie bănuită de săvârșirea faptei este la această ora la audieri la Secția 14 Poliție”, a transmis Poliția Capitalei.

Cristina Joia, unul dintre designerii din emisiunea „Visuri la cheie” cu Dragoș Bucur, a povestit că a sunat singură la ambulanță, după ce a fost lovită de o femeie, într-un magazin din Capitală. Angajații și martorii nu au intervenit să o ajute, ba mai mult, un paznic a spus că se afla „la țigară” în momentul producerii agresiunii!

„Am sunat singură la ambulanță”

„Am sunat singură la ambulanță, timp în care un domn a sunat la poliție. Am ajuns la spital și am fost operată de urgență pentru că aveam piramida nazală spartă. Acum sunt în continuare în spital, iau calmante pentru durere și aștept ca medicii să-mi spună că este totul în regulă. Încă nu-mi vine să cred ce mi s-a întâmplat, dar mi-am mai revenit din șoc”, a declarat Cristina Joia.

Scenele dure au avut loc sâmbătă seara, într-un magazin din Capitală. Joia a fost desfigurată de o femeie, care a lovit-o în figură cu un obiect dur.

Agresiunea s-a petrecut sub ochii angajatelor magazinului. Cristina a ajuns de urgență la spital, fiind operată la nas, iar agresoarea este liberă, dar va fi anchetată și riscă pușcăria.