PREȘEDINTELE, „AMENINȚAT” SĂ DEA DRUMUL LA CÂNTĂRI: „DACĂ NI SE FACE FOAME, TE MÂNCĂM PE TINE, EȘTI NEBUN?!”
După ce Klaus Iohannis a interzis din nou evenimentele din cauza pandemiei de coronavirus, maneliștii și lăutarii din România s-au revoltat. În mediul online, un filmuleț făcut la caterincă a devenit viral, iar acesta a fost distribuit de mai mulți artiști care sunt de acord cu el.
Revoltă mare în mediul online, după ce Klaus Iohannis a interzis evenimentele private la care participă maneliștii. Artiștii din România au început să distribuie un filmuleț făcut la caterincă în care o tânără deghizată în „boss de boss” îl critică pe președintele României și îi sugerează acestuia să dea drumul la evenimente, altfel toți artiștii vor veni peste el, în frunte cu Jador și cu toți fanii de pe Youtube.

Filmulețul este, însă, un pamflet, dar vorbele din acesta sunt extrem de dure la adresa șefului statului, care le-a cam făcut gaură în buzunare artiștilor din România, din cauza pandemiei.

Klaus Iohannis, ironizat într-un video viral făcut în numele maneliștilor
Redăm, mai jos, câteva dintre vorbele spuse de tânăra care a făcut clipul video viral, care a fost distribuit de mai mulți artiști din România.
”Am și eu un mesaj pentru obraznicul ăsta care a ieșit acuma și face legile, Iohannis. Mânca-ți-aș… tău… în afară că o să dea toți un share puternic, vreau să te întreb… nu e amenințare sau ceva… Noi suntem mulți rău de tot. Tu nu știi, dar noi suntem mulți rău de tot. Tu-ți dai seama că dacă eu îi chem pe frații mei care cântă cu intrumentele, cu vocile… și ne punem la tine, în față acolo, băiatul meu… Și începem să strigăm toți, să strigăm din toată inima: …. Îți dai seama că numai Biju strigă pe tine:… te faci… în secunda doi? Păi tu te iei cu noi de blesteme, te iei cu noi… ne pui să-ți strigăm noi ie vorbe?

Te-ai uitat și tu așa pe noi, pe vizualizările alea, pe Youtube, ai băgat ochii ăia ai tăi de gagiu? Tu-ți dai seama, numai pe Jador dacă îl chem, că vine cu șaizeci și ceva de milioane de oameni? Vrei să-ți aduc mai mult decât îți încape în țară? Dă drumul la treburi să cântăm… Dă drumul mă, că dacă ni se face foame și vemim șaizeci și ceva de milioane la poarta ta, te mâncăm pe tine, ești nebun?
Stai în banca ta că scot acum saxofonul și îți faco horă din-aia de înnebunești. Stați cuminți și dați drumul la treburi, să nu venim peste voi să vă cântăm ceva frumos. Să nu vă cântăm vreo horă. Să nu vă cântăm vreo sârbă, ”Iohannese”. Stai cuminte că dacă îți bag o sârbă în ”re major”, înnebunești. Îl chem pe Jador, îți bagă o ”Dau moda”, îți sar în sus geamurile de la Parlament, ai luat-o razna? Stai cuminte, că dacă aduc trendingul pe tine… vrei să fac revoluție, vrei să mă apuce dracii? ”Iohannese”, stai cuminte, că-l pun pe Jador pe tine”, se arată în ”manifestul” anti-Iohannis.