Florian Bichir iese la atac. Jurnalistul și cadidatul PMP la Senat este idignat de refuzul celor de la USR-PLUS de a jura cu mâna pe Biblie. 

Mirel Palada, sociolog, a vorbit despre procentele obținute de USR-PLUS menționând că „se sperie” de aceste rezultate, când a fost întrerupt de Florian Bichir, candidatul PMP la Senatși jurnalist, care susținte că el nu se sperie de ei și că „îi va bate de îi rupe”.

USR, majoritate în România?!

„Noi ne speriem de ăștia 15% al USR-ului..”, și-a început Mirel Palada ideea cu privire la alegeri, fiind întrerupt de Bichir: „Dar eu nu m-am speriat, eu îi bat de îi rup… politic, politic îi zdrobesc”.

„Este un 15-20% format doar din cei interesați de politică. Interesul față de politică este undeva cam la 40, maxim 50%. Deci ei sunt doar o felie de maxim 10% din populație. 10% din populație nu e toată populația. E doar o zecime…”, a mai spus Palada în cadrul interviuzului de la EvZ TV.

Pentru prima dată în istoria României!

„E uite că aștia 10 – 15% conduc România, și uite că pentru prima dată, cum zice Alecu, bă tată, refuză pentru prima dată în istoria României să pună mâna pe Biblie, să jure. Vor fi o minoritate și cu câțiva oameni hotărâți ca mine, de dreapta autentici, îi vom scoate din istorie! Electoral”, a intervenit abrupt Florian Bichir.

USR-iștii, doar niște nebuni vizibili din România

„Să nu confundăm vizibilitatea cu importanța socială. Dacă ai o galerie de fanatici… de se duc pe stadion, se bat parte în parte și pe urmă ies și fac o tură prin mijlocul Bucureștiului, sunt atât de vizibili și de enervanți încât zici că tot Bucureștiul e format doar din ei. Nu sunt numai ei. Restul lumii își vede de treabă. Aștia sunt USR-iștii. Sunt niște nebuni prea vizibili”, a comentat Mirel Palada.

„Să te audă Dumnezeu Mirele, inclusiv în sondajele tale să fie bine”, a concluzionat Florian Bichir