Cu aproximativ un an înainte să-l măcelărească pe Marius Emil Alecu, Cezar Petcu și-a exersat talentul de cuțitar pe unul dintre cei mai buni prieteni de-ai săi. Din câte se pare tot la ordinul lui Cristian Marian Bejan. ATACPERSONA.RO va prezinta imaginile care arată că Bebino nu ar fi fost prima victimă a celor doi. Filmările nu au ajuns să facă niciodată obiectul unui dosar.

VIDEO

Cezar Petcu, cunoscut drept Joe, se află în prezent după gratii, fiind condamnat, în prima instanță, la șase ani și opt luni de închisoare ca urmare a faptului că a încercat să-l ucidă pe Marius Emil Alecu, zis Bebino. Liderul grupării Sportivilor a scăpat, din fericire, cu viață, deși asupra lui au tăbărât zece persoane înarmate cu bâte și săbii.

Cezar Petcu nu este la prima abatere. “Să vadă procurorii și poliția cine este!”

Dacă Cezar Petcu este în clipa de față închis, Marius Emil Alecu se află în arest la domiciliu și urmează să fie judecat separat, într-un nou dosar. În ultimele zece luni, Bebino ar fi încercat în zadar să-i convingă pe procurori că ar fi nevinovat. Pentru a-și susține spusele, acesta chiar a făcut rost de o filmare, care atestă faptul că cel care l-a înjunghiat nu este la prima abatere.

V-am dat această filmare pentru ca procurorii și poliția să vadă exact că Cezar Petcu nu este la prima faptă. Filmarea asta o am după ce am fost tăiat. M-au contactat mai multe persoane din țară și mi-au dat-o. Lor le-a fost frică să facă demersuri mai departe, așa că mi-au dat-o mie după ce m-au văzut la televizor”a declarat Bebino

Își salută amicul cu dușmănie

Într-adevăr, pe filmare se vede cum Cezar Petcu stă pe un scaun aflat într-o spălătorie situată în zona Decebal și discută cu alte trei persoane. La un moment dat, un tânăr intră în încăpere, pe care Joe pare că îl salută în dușmănie, semn clar că între ei ar exista tensiune. Apoi, cei doi aleg să iasă afară, probabil pentru a discuta. Ulterior, ambii părăsesc curtea spălătoriei.

Înjunghiat în fața spălătoriei. “Bejan a dat ordinul!”

Fix în fața porții, Cezar Petcu își pune, din senin, adversarul la pământ, după care îi aplică minimum două lovituri de cuțit, potrivit imaginilor filmate pe 24 februarie 2019. Totul a durat doar câteva secunde. La apoximativ un an distanță, Joe a recidivat, de data aceasta victima lui fiind Bebino. Marius Emilc Alecu ne-a dezvăluit că cei doi au fost buni prieteni, dar că Cezar Petcu ar fi întros armele contra amicului său la comanda lui Marian Bejan.

Această filmare demonstrează clar cine e Cezar Petcu. Cel pe care îl înjunghie e un bun prieten de-al lui. Bejan a dat ordinul, la fel ca și în cazul meu, după o ceartă. Cezar și-a trădat prietenul!”, ne-a declarat Bebino.

Victima ar fi preferat să nu depună plângere, de teamă să nu aibă mai mult de suferit.

„Țin să precizez că nu am purtat în viața mea briceag și nici nu voi purta, așa cum au susținut ei. Nu îmi trebuie mie așa ceva, eu sunt sportiv, nu cuțitar. După părerea mea, procurorul Nestor e mână în mână cu ăștia de m-au tăiat, altfel nu era posibil să mă scoată din spital și să facă acel rechizitoriu jenant. Judecătorii sunt mână în mână cu cei din clanul Cocalarilor, altfel nu-mi explic. Și tăiat, și bătut, și arestat, acum vor să le dau și 30.000 de euro. Cum vine asta? E pe dos!”, a încheiat Bebino.

Au curățat locul înainte să vină Poliția

Revenind la bătaia soră cu moartea încasată de Marius Emil Alecu,atacpersoana.ro a intrat în posesia altei înregistrări care nu ar fi ajuns până în prezent la dosar. Imaginile nu mai au nevoie de niciun comentariu. După ce Bebino se treage din zona unde a fost măcelărit, mai multe persoane de sex feminin ies rapid pe stradă și șterg sângele lăsat pe asflat. Se elimină astfel probe importante. Ulterior apare și poliția care găsește doar asfaltul umed și curat.