Numele lui s-a aflat în centrul atenției în întreaga Românie. Aflat acum în arest la domiciliu, Marius Emil Alecu, zis Bebino, s-a decis să nu mai tacă, fiind de părere că se dorește condamnarea lui. În sprijinul afirmațiilor lui ”aduce” atitudinea unuia dintre procurori. Mai mult, Bebino susține că nu a fost lăsat să facă recuperarea corespunzătoare în urma intervențiilor chirurgicale pe care le-a suferit.

Pe 9 ianuarie, Marius Emil Alecu, zis Bebino, a fost implicat într-o confruntare de stradă cu Cezar Petcu, cunoscut drept Joe, un cunoscut interlop din Colentina. Atacat cu bâte și săbii, liderul grupării Sportivilor a fost tăiat pe tot corpul, iar în urma conflictului și-a pierdut și două degete de la mâna stângă.

Cezar Petcu și prietenul său, Mohamed Ionescu, doi dintre cei care l-au atacat pe Marius Alecu, au primit, în prima instanță, în luna august, câte șase ani și opt luni de pușcărie, la care se adaugă cheltuieli judiciare în valoare de câte 6.000 de lei.

Nemulțumit total de atitudinea pe care ar fi avut-o procurorul

Gearbest V8S 2.4GHz Wireless Air Mouse Mini Keyboard T
V8S 2.4GHz Wireless Air Mouse Mini Keyboard T only $12.97

Acuzat la rândul său pentru tentativă de omor, Bebino urmează să fie judecat separat, într-un nou dosar. În prezent, se află în arest la domiciliu, unde așteaptă finalizarea dosarului. Se consideră nevinovat și este total nemulțumit de modul în care se mișcă lucrurile în cazul său.

Domnul procuror Dragoș Nestor a făcut rechizitoriul cum a vrut el. De exemplu, a spus că am fost două grupuri. Dacă un grup este format din două persoane și nu din trei cum este scris în lege, atunci dumnealui are dreptate. Din cei zece care m-au tăiat, s-au predat doar doi. Unul e martor în dosarul meu. Pe încă unul l-am văzut pe Facebook, făcea un live, iar pe un altul l-au arestat că l-a omorât pe Emi Pian. Este vorba de Richard Emanuel Gheorghe, nepotul lui Napi, ne-a declarat Marius Alecu.

Gearbest Alfawise V8S Robot Vacuum Cleaner Dual SLAM
Alfawise V8S Robot Vacuum Cleaner Dual SLAM only $119.99

“Nu mi-au dat voie să mă duc la recuperare. Și din cauza asta mi s-a rupt tendonul”

În continuare, Bebino susține că nu i s-a permis să facă recuperare în urma ultimei intervenții chirurgicale prin care a trecut, lucru care nu i se pare deloc în regulă.

M-am operat de două ori la deget, la mână… Nu au avut, însă, succes. După ultima operație pe care am făcut-o la un doctor în care am avut bază, trebuia să fac recuperare. Și nu mi-au dat voie să mă duc. Și din cauza asta mi s-a rupt din nou tendonul. Eu, practic, sunt de zece luni izolat aici”, ne-a precizat liderul grupării Sportivilor.

Gearbest GF - 07 Mini GPS Micro Tracker
GF – 07 Mini GPS Micro Tracker only $10.88

Bebino, și inculpat, și parte vătămată. “Un martor mi-a cerut 30.000 de euro!”

Pe numele lui Marius Emil Alecu sunt deschise, în clipa de față, două dosare, într-unul este inculpat, iar în celălalt parte vătămată. Florin Împușcatu, unul dintre martorii în dosarul în care Bebino este inculpat, îi solicită acestuia din urmă suma de 30.000 de euro pe motiv că ar fi fost tăiat în zona gâtului de liderul grupării Sportivilor.

Bebino susține, însă, că nu s-a atins de acesta și că bărbatul s-ar fi ales cu tăietura tot de la unul dintre amicii săi.

În prezent, sunt două dosare diferite, într-unul sunt inculpat, iar în celălalt parte vătămată. Din zece sunt arestați doar doi, iar unul e martor în dosar. Și mi-a cerut și 30.000 de euro, a zis că el nu mai poate să doarmă noaptea, că nu mai are gust, că nu mai poate să meargă singur pe stradă, că el avea un loc de muncă stabil. Păi dacă el din cauza unei zgârieturi la gât zice că nu mai poate să doarmă noaptea, eu ce să mai zic? Că am nouă tăieturi pe mine, de două ori cât palma mea. Și mi-a cerut bani. Eu cât ar trebui să le cer? Jumătate de milion, un milion? Nu am nevoie de niciun ban. Eu nu i-am făcut nimic, între ei s-au tăiat, au intrat în panică, au dat de frică la înghesuială”, a spus Bebino

“Procurorul din dosarul unde sunt parte vătămată nu a văzut filmarea!”

Marius Emil Alecu este revoltat că în dosarul unde este parte vătămată, procurorul nici măcar nu ar fi vizionat filmarea cu incidentul sângeros. “Vreau să atrag atenția sistemului să se aplece cu mai multă atenție asupra dosarului meu. Din câte am văzut, în dosarul unde sunt parte vătămată procurorul, nu știu cum îl cheamă, cel care face dosarul, a zis că el nu a văzut filmarea. Păi pe ce judecă? Pe declarații? Există și filmare la dosar, și declarații… A zis că el nu a văzut filmarea, că nu are CD-ul… Și în loc să dea amânarea deciziei, mi-a prelungit arestul la domiciliu”, ne-a mai precizat Bebino.

“Domnul procuror Nestor nu are nicio dovadă. Mi-a zis că…”

În continuare, liderul grupării Sportivilor și-a amintit clipele de groază pe care l-a trăit după ce a fost, pur și simplu, sfârtecat de Cezar Petcu și de oamenii acestuia. Din nou, îl vede vinovat de situație pe procurorul Dragoș Nestor.

Am fost la spital, pe 9 ianuarie m-au tăiat, pe 11 ianuarie, de ziua mea, m-am trezit, aș putea spune că a fost cel mai frumos cadou. La 5 zile după ce am fost cusut și internat, domnul procuror Nestor m-a luat din spital cu o targă cu un scaun… mi-au zis că după ce dau declarații mă întorc în spital. Mi-a zis că el consideră că eu am început, eu am tăiat primul deși nu avea nicio dovadă, nu a găsit arma, nu avea nimic. Domnul procuror Nestor mi-a dat 24 de ore de arest preventiv și m-a trimis la spitalul Penitenciarului Rahova. 

Am fost la sediul central, de la sediul central m-a trimis la Rahova, apoi m-au trimis din nou la sediul central, apoi m-au trimis la instanță care mi-a dat 29 de zile. M-au trimis din nou la sediul central și apoi la Rahova. Deci toată ziua eu am fost pe drumuri. Vă dați seama că spitalele din închisori nu au apăratura precum cele din București. M-au îngrijit și eu cât au putut de bine, mi-au făcut perfuzii, mi-au spus că altceva nu au ce să-mi facă decât să-mi curețe rănile”, și-a amintit Bebino.

“Nu am fost la psiholog. Mascații m-au băgat în cărucior și m-au cărat până sus!”

Marius Emil Alecu ne-a mai precizat că nu a fost niciodată la un psiholog, deși câteva ședințe era, cu siguranță, obligatorii în astfel de cazuri. Nu poate uita, însă, modul cum a ajuns în fața instanței, care a decis să-l plaseze în arest la domiciliu.

Nu am fost la psiholog, la nimic, nimic, nimic. La Tribunal m-au dus în cărucior. M-au dus pe targă și pentru că nu avem rampă de urcare, mascații m-au băgat în cărucior și m-au cărat până sus, la instanță. Eu, pur și simplu, nu puteam să mă mișc. Și văzându-mă în ce hal eram mi-au dat arest pe domiciliu. De pe 15 ianuarie sunt în arest la domiciliu”, ne-a declarat Bebino.

“Nu m-au lăsat să fac textul poligraf. Dacă am 1.95 metri și 150 de kilograme nu înseamnă că sunt interlop”

În final, Marius Emil Alecu ne-a dezvăluit că se simte nedreptățit de sistem și consideră că autoritățile ar vrea să-l condamne cu orice preț.

Am cerut să fac testul poligraf pentru a-mi demonstra nevinovăția, și Tribunalul București și Curtea de Apel mi-au respins cererea. Am cerut și ca cei trei care sunt în dosarul meu să facă testul poligraf, dar mi s-a respins și cererea asta. Din ce văd eu, totul este cusut cu ață albă, sistemul îi favorizează pe cei care m-au tăiat. Acum că sunt eu sportiv și că am 1.95 metri și că am 150 de kilograme nu înseamnă că sunt interlop. Sunt un bun sportiv, toată viața mea am făcut sport, am un copil, sunt căsătorit, am un joc, muncesc de la 18 ani, nu sunt vagabont”, a spus liderul grupării Sportivilor.