Verdictul judecătorilor..

Pornită să îl execute silit pe Ioan Becali, alias Giovanni, avocata care a demonstrat că a avut o relație cu fostul impresar a primit o veste neplăcută.

  • Procesul dintre Ioan Becali și fosta amantă a luat o turnură neașteptată
  • Femeia declanșase executarea silită
  • Milionarul a reușit să blocheze acțiunea

Giovanni Becali a reușit, recent, să blocheze acțiunea de executare silită demarată de fosta amantă, prin care femeia încearcă să obțină 85.000 de euro – pensia alimentară restantă. „Admite cererea de suspendare a executării silite. Dispune suspendarea executării silite ce se efectuează împotriva contestatorului în dosarul de executare 1062/2013 al BEJA Aequitas până la soluţionarea cererii de conexare ce face obiectul dosarului 16563/94/2018”, au dispus, recent, magistrații.

Scandalul dintre cei doi durează de câțiva ani, iar fosta amantă a cerut, la un moment dat, scoaterea la licitație a unor apartamente deținute de soții Becali în zona Floreasca din Capitală. Judecătorii au decis, atunci, împărţirea unor imobile deţinute de soţii Becali, pentru ca acestea să fie executate silit de fosta amantă a milionarului, hotărâre cu care nevasta lui Becali nu a fost de acord şi a atacat-o. „Constată că soţii pârâţi deţin în coproprietate, în cote egale de 50%, imobilele situate în municipiul Bucureşti, sectorul 1, Calea Floreasca nr….., respectiv apartamentul nr.32 (fără carte funciară deschisă) şi apartamentul nr. 33 (înscris în cartea funciară nr….). Sistează starea de coproprietate a soţilor pârâţi. Atribuie pârâtului Becali Ioan bunurile imobile comune, în valoare totală de 288.826,73 euro, ambele situate în municipiul Bucureşti, sectorul 1, Calea Floreasca nr…. Obligă pârâtul la plata sultei către pârâta Becali Stella Narda, în valoare de 144.413,365 euro. Obligă pârâtul la plata cheltuielilor de judecată în sumă de 29.000 lei”, au precizat magistrații, în sentinţa contestată de soția lui Ioan Becali.