Dana Budeanu a avut parte de o ascensiune fantastică la public în 2020, în urma comentariilor ei spumoase, deranjante și deseori enervante. Plină de lecții de viață și atacând bărbații “fătălăi” (revenim) și domnițele “amețite”, doamna Dana și-a aruncat săgețile în ultima vreme și pe scena politică din România. Sora Gabrielei, Gabriela Firea, mai exact, creatoarea de stil, așa cum îi place să se autointituleze, Dana Budeanu s-a remarcat în ultima perioadă prin susținerea fanatică a ex-edilului Capitalei. Nu se cunoaște cât de mult a ajutat-o susținerea sa pe Firea, dar veți vedea unele alăturări extrem de interesante care țin de Dana Budeanu și eșecul Gabrielei Firea. Rămâneți în zonă, aflați imediat.

Criza femeii de 40 de ani


Pe scurt, Dana Budeanu este o mamă a două fetițe superbe din fosta căsătorie cu mogulul de presă, Radu Budeanu. Cei doi s-au despărțit și Dana B. a rămas într-un con de umbră, văzându-și de creșterea fetițelor, în imobilul de lux din zona Piața Romană, imobil lăsat protagonistei, de către fostul soț. Când copilele au mai crescut, pesemne că doamna Dana a simțit criza femeii de 40 de ani (41 momentan) și a decis că este vremea să iasă în linia întâi a SHOWBIZZ-ului românesc. Prima data cu o rubrică la Pro Tv, apoi în urma unui scandal delicat, data afară de la Pro, Dana Budeanu s-a retras pe Youtube. Cu toate că vedeta dă lecții de viață semenilor, cea mai des întâlnită afirmatie fiind, ca lumea să fie asumată in tot ceea ce face ( Ex : Precum Bianca și-a asumat plecarea la Paris cu Cristea, avem o țară de vedete asumate, au învățat un cuvânt nou, care parcă șterge imediat “boacănele”), tocmai vedeta noastră alege să trăiască pe ascuns și să nu își asume ceea ce lumea știe deja, Faptul că ea trăiește o poveste amoroasă cu Andrei Hrebenciuc, fiul lui Viorel Hrebenciuc.


Relație în secret, vreme de un an


Nu asta ar fi problema, cu toate că IPOCRIZIA este la ea acasă, la doamna Dana acasă, din moment ce urlă la fanii ei să fie asumați, tocmai din acest motiv, croitorul nu are haine, să fim drăguți, deocamdată. Problema ar fi că IPOCRIZIA are formă continuată. Doamna Dana hulește “FĂTĂLĂII” (v-am promis că revenim) și tocmai dânsa, puțin respect, 41 de ani, și-a ales până a cules un exemplar de pomină, de gen, număr și CAZ. De ce? Ei bine, gadilăm puțin istoria și ,da, o gâdilăm pentru că urmarea este de râs. Andrei Hrebenciuc trăia o căsnicie fericită, presupunem fericită, până la un punct, care a durat doar șase ani, cu Irina Noapteș, o actriță cunoscută. Cei doi și-au anunțat divorțul în această primăvară, motivul? Acum vă întreb, să spunem motivul oficial sau neoficial. Bănuiesc că motivul oficial nu vă interesează și vom afla care a fost motivul neoficial și mult mai interesant cum s-a ajuns în respectiva situație. În ultimul an de căsnicie, Hrebenciuc junior, 36 de ani, se îndrăgostise de o doamnă din oraș, ați ghicit, doamna Dana, Dana Budeanu-ex Guțilă, 41 de ani, pentru cunoscători. Dragostea trebuie să fi fost mare, flacăra, dacă junele Hrebe s-a aprins după o doamnă care pășește pe culoarul celor 50 de ani. Cei doi au ținut în secret relația lor, o bună bucată de vreme, aproximativ un an, asta apropo de asumare. Însă, Dana Budeanu nu s-a mai mulțumit cu statutul de “roată” de rezervă și a luat atitudine.

Nebunia nopții de Crăciun 2019


Crăciun 2019. Dana Budeanu și-a luat ce avea mai bun de îmbrăcat, normal, și a mers către căminul conjugal al amantului, Hrebe junior, casa unde acesta locuia cu soția. Simțindu-se singură de Crăciun, doamna Dana a hotărât că nu mai merge așa și a sunat la ușă. SURPRIZĂ! A răspuns chiar seniorul, Viorel Hrebenciuc. Lumea șocată, soția șocată, Dana Budeanu s-a așezat la masa și a început să spună ce se întâmplă vreme de un an, că ea este iubita soțului. Moment penibil, delicat, doar Irina Noapteș știe ce a simțit, ba chiar și prinsul în fapt, juniorul Hrebenciuc. De senior nici nu mai pomenesc, noroc că avea pastilele de tensiune la dânsul. Totul bine, idila fusese aflată chiar de la sursă, mascarada nu se oprește aici. Doamna Dana, fiind Crăciun, nu putea merge acasă, singurică, fără cadou. Astfel, că își face FĂTĂLĂUL (Ipocrizie) pachet cu fundă și îl ia acasă. Revenim, Dana Budeanu hulește fătălăii dar dânsa a mers acasă peste bărbatul pe care îl iubește și l-a luat de la masa cu familia ca să-l ia la ea acasă, pardon casa fostului soț, Radu Budeanu. Trageți voi concluziile, cum se numește un astfel de bărbat, supus unei astfel de moment penibil și care să accepte. Ați ghicit, da!


Iubitul petrece nopțile în casa Danei, alături de gemenele vedetei


Momentan, Dana Budeanu și Hrebenciuc sunt un cuplu, timid, fără ieșiri în public, dar un cuplu. Echipa de investigații ATAC PERSOANA a surprins zilele trecute, cum arată o întâlnire din viața celor doi. Hrebenciuc își petrece noaptea cu Dana Budeanu în casa din zona Piața Romană, sub același acoperiș cu gemenele din prima căsătorie. Ceea ce fac ei, este treaba lor, sunt adulți, îndrăgostiți, maturi, înfierbântați, doar sunt la început. Putem presupune că fac puzzle-uri cu micuțele, asta până cele mici adorm. Apoi, între cei doi îndrăgostiți intervine adevăratul joc de puzzle, dar varianta 18+, dar cel mai probabil cu sonorul la minim, să nu trezească micuțele cu jocul gălăgios. Apoi, dimineața se petrece micul dejun, pentru ca la prânz, Hrebenciuc să părăsească reședința Budeanu ușor timorat, vezi imagini. O oră mai târziu, din cuibușorul de nebunii al cuplului, casa lăsată de fostul soț, Dana Budeanu iese la rândul ei, la oraș. Povestea se repetă seară, de seară, cel mai probabil, totul frumos, dragostea învinge.