Bebino, cunoscut în lumea interlopă drept King Kong din Berceni, a făcut anunțul, la câteva luni după ce aproape a fost omorât într-o altercație sângeroasă din cartierul Tei. El a fost eliberat, dar se află în arest la dominciliu.

Bebino vrea să muncească! Acesta este anunțul făcut de celebrul interlop din Clanul Sportivilor. El se află în arest la domiciliu, dar spune că are nevoie de bani pentru a-și întreține familia. Judecătorii vor da un verdict peste câteva zile.

Conform unui document depus de Bebino, ar fi decis să-și câștige pâinea cinstit, ca angajat la o firmă, și să se specializeze la niște cursuri. Însă, pentru asta, trebuie doar să fie lăsat să plece din arestul la domiciliu. Acuzat la rândul lui de tentativă de omor, după ce i-a înfipt cuțitul în gât unui rival în aceal atac sângeros, el a solicitat instanței să îi aprobe niște permisii din arestul la domiciliu, „pentru prezentarea la locul de muncă, la cursuri de învăţământ sau de pregătire profesională ori la alte activităţi similare sau pentru procurarea mijloacelor esenţiale de existenţă, precum şi în alte situaţii temeinic justificate, pentru o perioadă determinată de timp, dacă acest lucru este necesar pentru realizarea unor drepturi ori interese legitime ale inculpatului”.

Atacul sângeros în care Bebino și-a pierdut două degete

Marius Alecu, zis Bebino, a fost implicat, la începutul acestui an, într-un conflict sângeros, în zona Tei din sectorul 2, în urma căruia aproape a ucis un adversar, după ce i-a înfipt cuțitul în gât. La rândul său, Bebino a fost lovit cu săbiile, fiind tăiat pe piept, pe spate, la picioare și la mâini, pierzându-și două degete. Acuzat de tentativă de omor, acesta a fost lăsat acasă, din motive medicale, și s-a mutat la țară, într-o localitate din județul Călărași.