Continuă lupta de la Primăria Sectorului 1, dintre Clotilde Armand și Dan Tudorache, primarul în funcție! Nici astăzi judecătorii nu i-au validat mandatul de primar lui Clotilde Armand.

Atacpersoana.ro la contactat pe avocatul Gheorghe Piperea, cel care îl reprezintă pe Dan Tudorache în această speță.

Gheorghe Piperea a declarat, pentru Atacpersoana.ro că instanța nu s-a pronunțat azi deoarece „are multe de analizat”. Totodată, el ne-a dezvăluit că Judectoria Sectorului 1 se va prounța joi, la ora 12:00.

S-a amânat pronunțarea pentru mâine, la ora 12:00. Pur și simplu, nu a putut să se pronunțe astăzi, pentru că are multe de analizat”, a precizat Gheorghe Piperea.

Luni, 12 octombrie, Judecătoria Sectorului 1 ar fi trebuit să valideze mandatul candidatului USR-PLUS, susținut și de PNL, la Primăria Sectorului, Clotilde Armand.

Magistrații au amânat, însă, pentru miercururi validarea mandatului de primar al lui Armand. Astăzi aceștia au amânat pronunțarea pentru joi, ora 12:00.

După alegerile din 27 septembrie, la Sectorul 1, au fost făcute mai multe acuzaţii privind fraudarea voturilor. PSD a cerut renumărarea voturilor sau reluarea scrutinului.

Solicitările social-democraților au fost respinse de birourile electorale.

Conform datelor de la BEC, Primăria Sectorul 1 a fost câştigată de Clotilde Armand – 36.455 de voturi, Daniel Tudorache – 35.451, Ioana Constantin – 6.928. În procente, Clotilde Armand are 40,95%, Daniel Tudorache – 39,82%, iar Ioana Constantin – 7,78%.