Mandatul lui Clotilde Armand este în aer. Judecătorii nu au validat, încă, rezultatul alegerilor la Primăria Sectorului 1, amânând decizia în acest caz pentru miercuri, 14 octombrie. În momentul de față, tot Dan Tudorache este edilul celui mai mare sector al Capitalei!

Luni, 12 octombrie, a fost zi plină și destul de importantă pentru candidații învingători în alegerile din 27 septembrie. Din păcate, la București, nu s-au veselit toți. Este și cazul lui Clotilde Armand, al cărei mandat la Sectorul 1 încă nu a fost validat de judecători. Tribunalul Sectorului 1 a decis amânarea deciziei pentru miercuri, 14 octombrie. Motivul nu este cunoscut, dar în mod cert are legătură cu suspiciunile care planează asupra corectitudinii desfășurării procesului electoral.

Mihai Drăgan, avocatul lui Dan Tudorache, a confirmat decizia magistraților de a nu valida și mandatul de primar al candidatului USR-PLUS, Clotilde Armand: „Judecătoria Sectorului 1 nu a validat mandatul doamnei Clotilde Armand. S-a dat termen miercuri pentru depunerea şi discutarea probelor referitoare la presupusa fraudă”.

Totodată, magistrații Tribunalului Sectorului 1 vor judeca separat și validarea mandatelor consilierilor locali la Primăria Sectorului 1.