Suporterii de la Peluza Sud Steaua au trecut, vineri, prin clipe de coșmar. Zeci de fani au fost scoși din metrou și puși la pământ de jandarmi. Www.atacpersoana.ro va prezintă imagini în exclusivitate. 

CSA Steaua, formație care activează în Liga a 3-a, a avut programat, vineri, de la ora 15:00, partida cu Dinamo 2, în etapa a 4-a a Seriei 4, în “Ștefan cel Mare”. Fanii grupării roș-albastre au intenționat să meargă la meci, însă jandarmii, probabil la pont, i-au oprit.

Reporterii atacpersoana.ro au filmat intreaga scena.Fanii Stelei sunt, pur și simplu, scoși din metrou, puși la pământ și loviți fără milă de jandarmi. Potrivit imaginilor, suporterii opun rezistență, iar jandarmii îi tratează cu violență maximă. Deși sunt aflați la pământ, ultrașii sunt loviți cu picioarele de jandarmi .

Nu i-au lăsat să ajungă la stadion

Deși voiau sa ajungă în fața stadionului, nu au mai reușit pentru că și acolo au fost așteptați de jandarmi. Apoi, o parte dintre ultrași au fost fugăriți de forțele de ordine până pe peronul stației de metrou „Ștefan cel Mare”, au apucat să se urce în mijlocul de transport în comun, însă jandarmeria a cerut ca acesta să nu plece din stație.

Mecanicul metroului a deschis ușile, iar jandarmii au dat buzna și au început să îi scoată din metrou și să îi întindă pe jos, pe peron, unde le-au aplicat și o corecție fizică.

Focar de coronavirus la CSA Steaua

Altfel, nouă fotbaliști și un membru al staff-ului tehnic care activează la CSA Steaua au fost testați pozitiv cu coronavirus. Potrivit protocolului, toți au fost izolați, iar DSP a transmis că echipa din Ghencea poate evolua cu jucătorii care nu au fost depistați cu COVID-19, în partida cu Dinamo, programată vineri de la ora 15:00.

Clubul Steaua București anunță că, în urma testărilor efectuate înaintea partidei de fotbal cu Dinamo București 2, din etapa a patra a Ligii a 3-a, au fost depistați pozitiv cu Covid19 nouă jucători şi un membru din staff-ul tehnic al echipei.

Clubul nostru a anunțat organizatorul competiției despre cazurile de Covid19 apărute în rândul echipei de fotbal. Conform adresei nr. R-25294/01.10.2020, Direcția de Sănătate Publică și-a dat acordul pentru ca partida de astăzi să se desfășoare conform programului competițional al Federației Române de Fotbal.

Toate persoanele infectate au fost izolate conform reglementărilor aflate în vigoare și vor reveni la antrenamente în urma unor alte teste efectuate”, a anunțat Steaua printr-un comunicat oficial.