Săptămâna trecută, site-ul atacpersoana.ro v-a prezentat un incident care a avut loc în ,,clubul de manele de lux”,LA BRASSERIE ,din zona de nord a Capitalei. Ceea ce ar fi fost o scânteie al unui posibil război între protagoniștii incidentului, s-a dovedit a fi de fapt doar un schimb de replici între cunoscuți.

Miercurea trecută, Costel al lui Caran a petrecut în localul de pe malul Lacului Herăstrău. La un moment dat, spiritele au parut ca se incing intre cei doi barbati aflati la mese diferite. Din ultimele investigații, nu ar fost vorba de o altercație fizică, ci de doar una verbală. Cunoscut pentru plăcerile sale de a petrece în localuri scumpe, Costel Caran își petrecea timpul la masa sa, alături de apropiații săi, atmosfera fiind una de voie bună. În clubul-restaurant și-a făcut apariția, ulterior,și Andrei Barbu.

Din acest moment au început să se arunce, nu cu pahare sau cu scaune sau pumni, ci cu priviri. Între participanții celor două mese. Se pare că starea de animozitate ar fi pornit de la unele treburi nerezolvate din trecut, între Costel Caran și Roger Bogdan colegul de antrenament a lui Andrei Barbu.
Tensiunea prezentă a crescut și la un moment dat, s-a iscat un dialog între cei doi, lucru normal între doi bărbați cu treburi nerezolvate, aflați în același local.

Cei prezenți la celelalte mese s-au speriat în primă fază crezand ca va incepe un scandal și au creat un mic haos în club. Însă, totul s-a rezumat doar la un schimb de replici, iar petrecerea a continuat pentru fiecare în parte.
Din ultimele date ale celor petrecute, site-ul www.atacpersoana.ro confirma că nu a fost vorba de incidente fizice ci doar o discutie normala între participanți și ca orice site profesionist a venit să dezmintă cele menționate anterior, punând în fața dumneavoastră datele exacte.